Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislio sam da samo mi sa Balkana imamo kratko pamcenje i ponavljamo iste greske, ali evo i Svabe zaboravise kako izgleda kad se ruska zastava vijori na Rajhstagu. Malo su se zanijeli od silne ljubavi prema Ukrajini.
Jašta je...vidimo to svi..
ako moze krim moze i rs....
Zadnji put ste dosli do Moskve pa popusili, daa vidimo dokle cete sada
Mozda je vrijeme da se bavite malo realnijim ciljevima?
Bas kao sto su se katolici i pravoslavci odlucili da uzmu nacionalnost susjednih drzava a vijekovima zive u Bosni, tako i ovi hoce ruse na krimu da proglase ukrajincima.
Jarane Bosna je bila jedno vreme pre Turaka citava katolicka ,bar na papiru.A prije toga su se takmicili babuni i pravoslavci .Hercegovina je bila pravoslavni mostobran .Samo o muslimanima il o dzihadisti Tvrtku nista necu ,samo o nekim muslimanima kojin stavljaju na zastavu dzihada ljiljane
Pazi nesto mutimire ja govorim o nacionalnosti. Ne spoorim da su moji preci bili bogumili i da su imali crkvu, al kazem da su hrvati i srbi vecinom u srbiji i hrvatskoj i da su neki dosli u bosnu al sigurno ne u ovoj mjeri u kojoj se danas deklarisu, ves smo u velikoj vecini bosanci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
......kad švabo nešto kaže, onda to i uradi.prije ili kasnije.)
....sjećamo se poslije rata razrušene njemačke, a vidi sad, rusi jedva čekaju da ih njemačka pripoji sebi:))))
Vratimo Vojvodinu Mađarskoj
Vratimo Slavoniju Srbiji ,Duze je bila vlasnistvo Nemanjica neg Hrvata
Srpski je samo Pašaluk i to su Tursci fukali 500 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zar je Krim pripado Kijevu? Ja konto Ukrajini. Joj i ovu Merkelovu isto nabijem na spolni organ, da izvinete
Samo oštro. Ali dok je Putin na vlasti povratva nema.
Dok je Putin u Kremlju povratka Krima neće biti.
Da su Rusi bili pametni pustili bi da Nemci nagrade Banderase planiranom nagradom.Istrebljenjem .Iskreno sta misliti o narodi ciji gospodar Hitler ,iako mu verno sluzili presudi da nisu vredni da zive a ovi ga i posle slave.....mozda je Hica bijo u pravu kad je procenjivo u njihovom sucaju