Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedino rjesenje za Evropu je da pozovu nase politicare..rasporede ih na kljucne pozicije po Evropi..u roku par mjeseci bi sve izbjeglice pobjegle nazad u svoje maticne drzave..
i domace stanovnistvo zajedno s njima ahahah
Pametna zena i politicarka sa vizijom koja zna sta radi. Cinjenica je da ona ne povlaci populisticke poteze nastojeci povecati popularnost vec ona gleda interes Njemacke ali u malo sirem kontekstu. Zahvaljujuci njenim potezima Njemacka ce uskoro da profilira u ne samo ekonomsku vec i politicku supersilu.
sta si ti pusio? Od kad je ona na vlasti Njemacka ekonomija sve sta radi je pada, u vise navrata je priznala da je spremna zrtvovati vlastiti narod da bi se njihov fetish zvani EU nastavio iako mu je davno prosao rok trajanja, Pozvala je 800 hiljada imigranata da udju sto je dovelo do rast radikalne desnice u Njemackoj...... Ona je najgora stvar sta je snaslo Njemce jos od Hitlera........ako ima ista da ce ona uraditi to ce biti ubijanje ono malo preostalo Europske demokratije.