Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je sada ona feministica da nam kaže kako su žene žrtve, a ne saučesnici? Žene trče same za ovakvim likovima, ne nasjedajte na priče o zlostavljanju. BOJKOTUJ 16 DANA AKTIVIZMA I ŠIRENJA MRŽNJE PREMA MUŠKARCIMA!
Neka je, bila sa kriminalcima, glavom platila..zamisljam je kako sjedi pije koktele, vuce lobje, smije se po klubovima sa kriminalcima, trpa je neki cica od 60banki..e zdrao malena. Kako se ono kaze, sto nije bila u skoli :)
No more boom boom for this momma-sun....
@ LIJECITE SE Klix je jedini portal koji dozvoljava ovakve komentare,zato ljudi dolaze. Hehe,sve za klik vise. Inace Misica ,nije bila cemu a sada vise nije nikako,hahahaha.
mi sandzaklije nemamo gene, mi smo cudo prirode
tvoja prababa se nije prodala al je ipak je.b.ana, hahaaha,cije gene nosis sine ?
pseto jedno sta ti imas kome obasanjavt iz svoga blatanjave kucare. prodo si se turcima za vceru i sad smrdis okolo i lajes
opet ti jarane, pa sad ti objasnih a ti ko magarac, samo po svom.
Kada vidim kakve sve komentare ostavljate, na pamet mi pada samo jedno. A to je da ste klasicni sociopati (napasni i arogantni prema žrtvama, a prema ostalima dragi i ljubazni) Razumijem da je kriza, besparica i nezaposlenost. Ali ne razumijem likove koji blate klix i na istom ostavljaju komentare, i cekaju svaku priliku da nekoga uvrijede.
ja podrske usrane - 3 glasa za shupka .... ovakva bi kod nas radila ko cistacica
Imate vi u sandzaku i svojih portala, pa tamo. I sad ce mi dislajkat samo sandzaklije, ccc, nikako da skontate. Zamisli ja hocu da udjem u neki kafic, kako udjem svi me ispljuju, al dzaba, hocu ja tamo i bog. Znaci da tu postoji neki kurslus.
misica ...sto nije bila u skoli , zanijela je ljepota...
Ove danasnje trebe samo trce za klosarima i nekim nabrijanim likovima i onda kad dobiju preko jetre i rebara traze neka prava, ma ku*ac im treba data pa sve po celu udarat
zene vole opasnost, mozda je imala orgazam prije nego sto je riknula
imamo mi u sandzaku bukadar ovakvih
DOBRA JE I MRTVA,BAS STETA