Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...dobar autoput...
..skoro, pa uočljiv ;-))
...nedaj bože vjetra...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako bi se to u nas strucno saniralo nasipom sljunka...
prvo bi se malo jos okolo iskopalo i tako bi stajalo jedno mjesec dana kao "radi se"
i obavezno scena petorica (nadzorni ograni) gledaju a jedan kopa i nasipa sljunak i sut
Ja ipak mislim da ce strucni ziri iz "American Idol" zakljuciti da je ovo djelo Al-Kaide!
Da li je iko primjetio da je ovo zapravo kompjuterizovan video? Nista ne izgleda realisticno: jezero i trava u daljini, djeca kako trce, itd...
Pa i ljudi su pukli, što ne bi i zemlja!?
Makadamski autoput sa jednom trakom
Udari meteora kao u Rusiji,nezabiljezeni odkada covjek zapisuje istoriju.Zemljotresi koji odnose desetine hiljada zivota(Kobe;Japan,Turska,Iran,Avganistan)Cunamiji biblijskih razmjera Fukusima;Japan,Indonezija,Indija,Somalija.(300 000 mrtvih);Stoljetne poplave,pijavice,tornada,kad nema toga haraju pozari.U zemlji se sirom svijeta(Juzna Amerika,Sibir,)otvaraju cudne rupe a sada i ova pukotina duga cak 1 km. Mozda sam sta zaboravio. I sve je to kazu posljedica globalnog zatopljenja,malo sutra.A kako mi se cini bit ce toga jos i jos extremnije.
nemoj zezat.. a šta ti misliš kako su nastali kontinenti? bilo je toga, ima ga, a i biće.. jasno kad zemlja radi i kad je tektonski aktivna... p.s bog nije stvorio zemlju.. čisto informativno...
@nerko 13.Moj Nerko,postujem tvoje vjerovanje u geoloske dogme.Mozda jesu a mozda nisu u okvirima istine.Nemam nista protiv Pangeje od prije 300 mil.godina iz koje su nastali danasnji kontinenti.Ideja mi se svida.No,kazem da je sve ovo sto se desava u zadnje vrijeme previse stvari odjednom za kratki ljudski zivot.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Autoput je put namijenjen isključivo za motorna vozila, i ima dvije fizički odvojene kolovozne trake i po jednu zaustavnu saobraćajnu traku. Ovo nije vidjelo autoputa klixovci.
Kijamet
Mislim da je očito da se radi o detonaciji zastarjelih američkih nuklearki koje oni uredno odlažu u meksičkim pustinjama,kada im ponestane prostora u vukojebinama Nevade.
sto se trava zeleni :D
ako je ono autoput .... good for riding ...donkey.
Ako je ovo autoput onda sam ja Imam Mehdi.
Pričajte vi šta hoćete, ali ovaj autoput ima zaštitnu ogradu.
a ima i nesto sto se zove "pomjeranje tektonskih ploca" ?! ili je smak svijeta :D haha nema sta trece biti.
Pukotina u zemlji se pojavila prošle sedmice i presjekla put između Vogosce i Ilijasa. Vozaći zbog toga moraju ići zaobilaznicom :)))
DA JE OVDJE ONE NAŠE REJSERE S GETAČAMA, ONI BI OVO PRESKOČILI