Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra analiza http://www.advance.hr/vijesti/rezultati-predsjednickih-izbora-u-meksiku-pobijedio-pena-nieto-povratak-korumpirane-i-brutalne-stranke-pri/
Tesko vam se sad s ovim fasistom na vlasti! Ova americka marioneta je najbliza americkom i zapadnom miljeniku Pinočeu i vec je pozvala americke kompanije da razgrabe sve u Meksiku. Zalosno sto Meksiko tone u mrak i fasizam, dok se ostali narodi Srednje i Juzne Amerike jedan za drugim oslobadjaju imperijalistickog jarma. U tim slobodnim zemljama, USAID i drugi insrtrumenti za sprovodjenje imperijalisticke politike fasistickog rezima iz Washingtona, nema vise sta da traze.
e vako će se i kod nas vratiti SDA na vlast u limburgu mjesecu 2012 hidžretske