Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle roditelji zive u Americi, ali nijedno nije americki gradjanin. Posto se beba rodila u Salvadoru, ni ona nece biti americki gradjanin, za sto ce, predvidjam, biti "zahvalna" roditeljima jednog dana. A nesto se mislim da su medicinski uvjeti malo bolji u Dallasu nego u Salvadoru. I manje se kradu bebe. Kad se sve sabare, beba ima i dalje problema: roditelji su joj natprosjecno glupi.
Nije ni jasno ovo nikako, ukrali joj dijete i donijeli joj drugo, kakva je razlika tim krijumčarima? Da su htjeli organe onda je svaka beba ista valjda?.?.? Čudno
Ja sam iz ovog clanka naucio da Klix nema pojma koja je razlika izmedju San Salvadora i El Salvadora. 'Bem ti geografiju.