Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al u k.... si prvi kako ces biti prvi ispred Norrisa Chucka??
m a m u im americku!!! Pustite ljude da rade svoj posao i da zaradjuju pare. Da im je da sve kontrolisu i da sve pare svijeta idu u USA.E hocete k.... Ukinuli su najbolji hosting.
Stop diktatorskim rezimima SAD i EU, provodjenju totalne kontrole i gusenju sloboda.
HOCEMO MEGAUPLOAD NATRAG!
Ma kako god, megaupload ce uskoro ponovo biti online, jer evo vec skupljaju sredstva da ga vrate, i niko tu nece moci nista.
Joj kralja jbt.. idol
@sjo glup si, a nisi ni lijep... zato učini uslugu i širi link dalje: www.cvfront.com - Sarajevo-x.com, Bez Cenzure! posjetite
www.cvfront.com - Sarajevo-x.com, Bez Cenzure! posjetite
jesi nasla s´kim ces se porediti.
Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /home/cvfront ... cvfront.com/ Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in /home/cvfront/public_html/framework/web/CWebApplication.php on line 128. stranica ti jako podsjeca na sarajevo-x
sreca ima jaka vrata
www.cvfront.com - Sarajevo-x.com, Bez Cenzure! posjetite
P R V I