Dan nakon terorističkog napada
0
Medvedev: Za napad će odgovarati uprava aerodroma
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa do kad ce ovi konji po civilima udarati... eno vam glavešine koji su krivi za sve... zapucajte avion na crveni trg, bijelu kucu, predsjednistvo bih.... pustite ljude da zive na miru
Savremeno covjecanstvo ne moze da zivi od bagre islamskih fanatika....te zrtve koje su juce poginule, su obicni gradjani koji samo putuju, a medju njima ima sigurno i islamske vjeroispovjesti.....sta recimo da je tamo piginula nedaj Boze i neka Bosnjacka porodica,zena dijete...da li bi tad odobravali ili osudjivali napad..
slike nissu potresne ja bih te cecence sve poklo, djecu posebno
ČINJENICE O G. ENOCIDU Rusa nad Cecenima (Slike) http://k. avkazcenter.com/eng/photo/genocide/page2.shtml http://k. avkazcenter.com/eng/photo/khankala/page3.shtml Z. ločini Kremlja u KHANKALI (Slike su p. otresne)
FUJ !!! ko god da su... Zao mi je , jer se smatram normalnim . Jesu li \"ovi\" ili \"oni\" ili \"neki \"???? Bagra ljudskog izroda koja nezna za koje ideale , a navodno sve pod velom vjere radi ovakve uzasne stvari ne zasluzuje ni jedan pozitivan komentar. Bosna je prosla kroz golgotu slicnih desavanja i zao mi je sto je politika ove zemlje podrzavala izrode slicne ovim. Bumerang je cudna sprava ....
eto sve van je jasno bogati, ako je na nasem reko sve cu vas pobiti znaci da je terorista nas bosnjo mosnjo.
Russia needs Israeli-style security checks at airports, President Dmitry Medvedev says, a day after a suspected suicide bomber attacked a Moscow airport najzad svaima na zapadu dolazi u glav u kako treba sa islamom.. radi sto radi IZRAEL.. posebno pretersaj muslimane, odvajaj ih prema izgledu, oblacenju a na kraju ni zid nije naodmet
Činjenica da SA-x briše 99 posto komentara koji su protiv unitarističko-fashističke politike Zlajoglua i SDP u BiH, ali ne briše komentare u kojima se podržavaju oni koji čine terorističke akte. Nije teško zaključiti da SA-x podržava islamski terorizam. Aferim!
@@antiterorist Mozda je Dr Dabic prociao u nekoj vjerskoj knjizi da se urinom lijece bolesti, sta znas....
Izgleda da si ti pokupio tu terminologiju na on hercegovačkom ekstremističkom portalu, ne želim ga ni imenovati. SDP i Željko Komšić najviše mogu pomoći upravo hrvatskom narodu. Trebalo bi mi vremena da samo pobrojim što je sve HDZ loše uradio u ovih 20 godina. Ne sviđa mi se što su ruski lideri toliko autoritativni, pa valjda sudstvo treba utvrditi odgovornost. Autoritativni režimi su uvijek potencijalna opasnost pogotovo ako posjeduju nuklearno oružje. Volio bih da griješim. Terorizam je naravno za svaku osudu.
uprava uprava, samo njih stegnut...dok je osiguranje guzzilo ruske stjuardese po aerodromu ..ovo se desilo..eto kako sex može doći glave...a lijepo sam im rekao da se iz.j.e.b.u kod kakvih naših k.u.r.a.v.a ako već nemaju žena... p.s. naše ruske kur.a.ve su najbolje...to je ruski brend po čemu smo poznati u svijetu... nisu još dostigle srpske kur.a.ve, ali nas ova recesija handri...
Činjenica da SA-x briše 99 posto komentara koji su protiv unitarističko-fashističke politike Zlajoglua i SDP u BiH, ali ne briše komentare u kojima se podržavaju oni koji čine terorističke akte. Nije teško zaključiti da SA-x podržava islamski terorizam. Aferim!
Hitno kod Dr. Dabica na terapije. Urin je lako nabaviti.
Imam najbolji patent za sprecavanje napada od islamskih fundametalista. Prosto kao pasulj! Svi znamo da su to ljudi koji su primitvcii,zaostali /nisu pravi i posteni muslimani/,koji vjeruju u neki novi zivot u raju sa stotinama lijepih zena.Ma koliko su zaostali,ipak znaju sta su svinje i toga se boje kao djavo krsta.Svinjetina je za njih pakao. Svaki put kada islamski samoubica ucini nesto,potrebno je samo da mu nadlezni organi pokupe ostatke dijelova tijela i sahrane sa svinjskim mesom,usi ,noge,i svinjska glava i to prikazu javno.Nakon toga vise nikada niko nece to uraditi.Tad samoubice mogu da promjene taktiku i bacaju bombe kao anonimci.,ali u ovom slucaju ako ih uhvate samo treba da ih ubace u zatvor da spavaju sa svinjama i jedu sa njima.Ako je rijec o lesevima,onda treba da ih ubace u citavu svinju kojoj je izvadjena utroba,tako da mi mogli ubaciti les unutra i tako ih sahrane.Nakon toga nece vise biti samoubica.! Tako rade Izraelci!
Vlahcad sta se vi javljate..Ako je neko sinonim zla i terorizma u 21vom stoljecu onda ste to vi ..
šta ce žene, pobili im muževe, nema više smisla živit
živio dr.Zlatko L. , živio sdp