Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo rekli su odmah će, samo čekaju da Rusi vrate Sakhalin i Kurile Japancima koje su na prevaru uzeli 1945.
Zelenski danas u Bahmutu, na prvoj liniji, portabl fašist Medžedev grmi iz kabineta, Kadirov snima humorističke rambo spotove po nekim gudurama, a pvc kepec ne izlazi iz skloništa. Toliko.
nisu na prevaru nego brutalnom silom a USA je uzela i južnu koreju i japan i još ih drže
Foklandi su blizu Britanije pa zato :) Realno, svi da kritiziraju ali kad čujem da Englezi nekom nešto prebacuju a vladali čitavim svijetom, imali robove i pljačkali, stvarno da prestaneš čitati vijest.
Kad bi Rusija morala da vrati ono sto je otela ostala bi samo Moskva. Bez predgradja.
Pa kad ce se vratiti oteti dijelovi Bosne,ako bismo vracali oteto? To je utopija,jer niko nikom nikad nije vratio dijelove zemlje ili gradove.Sto je uzeto silom,to je ostalo,samo se preinace karte,sporazumi,nazivi i zavrseno.
"Evo mladog premijera s prezimenom nekarakterističnim za Veliku Britaniju." Koji fašista. Igra na "osjećaje" evropskih fašista. Uzgred, "Wagner" je staro rusko ime?
Što ne tražiš Aljasku od Amera? Ne smijete ha? Buhhahahababababaaaaa
Ovaj... ne znam kako da ti kazem.... a da se ne uvrijedis. ..Aljaska je prodana Amerikancima za pare,lovu,novac...nije tu bilo rata nego trgovine...
Pa neće stanovnici Falklanda koji imaju dvostruko veći standard od argentinaca. Pa svako bi radije britanski pasoš nego pasoše propale Rusije i Argentine.
Ako hoces da vidis piramide s vana idi u Egipat ali ako hoces da ih vidis iznutra idi u London.
Rusi da vrate Kurilsk Japanu prvo. I Mandžuriju Kini. I Kaliningrad Njemackoj.
I zato imamo pravo da svaki dan granatiramo civilnu infrastrukturu na civilizovan način. Ne mozete se oprat 1000 godina.
to je pandorina kutija !!!!
ako se prizna Kosovo...tek će krenuti...
i cpbiji kosovo and metohija, ali kad u vuka pakaš zarate
Nije isto kad uzmem ja i kad uzmeš ti... :-)
Dobro im je i rekao
Za razliku od vas oni su ih i vratili ali pod svoje okrilje, tako što su protjerali okupatorsku vojsku a stanovnici se nedavno izjasnili demokratski da žele da ostanu u sastavu VB. The end.
Pa dobro, ipak tamo ima 2500 ljudi, nije to neka demokratija
Da, tačnije oko 3000 ali je otok na odličnoj geostrateškoj lokaciji prema Antarktiku. Stanovništvo su većinom Škotski i Velšanski doseljenici. Imaju široku autonomiju od Velike Britanije i većinom sami imaju svoje zakone bez monarhije kao u Engleskoj. Neće englezi nikad prepustiti to otočje Argentini. Nisu osvojili svjetsko, Argentina jeste 🤣
Medjedov