Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evropa i amerika nesposobni kao i uvijek. Najvise ce ispastat ukrajinski narod.. po staroj semi
nisu oni nesposobni, nego jednostavno zaboli ih kur.ac. Uvalit ce ukrajini evropa starog oruzja iz skladista. To ti je nova taktika Zapada nafuraj debile da se kolju i da za tebe odrađuju posao, a onda ti pokupi kajmak sa vrha
Ukrajina: Protesti- Zapad podrzava sve super. Rusija uleti, piz.de ne smiju nista zbog finansijskih razloga. Ukrajina nije bosna ili kosovo to je zitnica moze prehranit rusiju i kinu zajedno, zeljezna industrija sila. Ali ne smiju hlupiti rukom od stol. Drugacije receno: Evropa stara kur.va kupuje ruski gas, ima poslovne odnose koje ne zeli narusiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Fog Rasmusen bukvalno receno izbacen iz Danskog parlamenta. Propala mu vlada, bil vandredni izbori. Covjek nije bio sposoban da upravlja Danskom, a sad upravlja NATOm. Cirkus da nemoze biti veci. Jadan svijet kad levati kroje kapu.
Niko se nema pravo miješat u unutrašnje stvari jedne suverene samostalne države.Sad se miješa Rusija u unutrašnje stvari Ukrajine a zašto se niko nije zapitao zašto se SAD i Zapad miješa u unutrašnje stvari Sirije,Libije,Iraka,Afganistana itd.itd.
treba zaratit s rusijom i zavrsit tu svadju vise koja traje od 1945 !!!!
da mi je tvoj mozak da se odmorim
opet vode ovce na sisanje..ko kod nas...
Gospoda u akciji http://adf.ly/dw5FL
Samo se pitam što ruse mrze i Česi i Slovaci i Mađari i Rumuni i Bugari. Sigurno zato što su to dobri ljudi. Oni vode imperijalističku politiku koja će im se jednom slupati o glavu. Nisu ni ameri puno bolji, ali su bar pismeniji i bogatiji.
Ma Rusi su smeće kao i manje više ostatak nacija koje na ovom svijetu vladaju... Nije bezveze TITO rekao NE Rusima ...
Kada Klicko goloruk krene na tenkove, kuku Rusima!
Hvala Mečko, sad si nam ti sve fino razjasnio, sada nam je skroz jasno da taj bivši predsjednik je također bivši kolega tvog Putina, vjerovatno su iste generacije sa akademije KGB:a. A to krvoproliće, jel to prognoza ili ste to več pripremili tamo u Kremlu več od ranije, providni ste vi i vaš mentalitet kao vaša brača ovi kod nas poturćeni pravoslavci - isto poznati kao srbi.
O MAJKU VAM JEBEM ORTODOKSNU PRAVOSLAVNU KRVOLOČNU - NAROD SKINUO SA VLASTI VAŠEG KMETA KGBOVCA I SAD BI VI POKLALI POLA UKRAINSKOG NARODA - CRKNITE VIŠE MAJKU VAM NABIJEM, VI STE ŠLJAM KAO ČIFUTI NA OVOM DUNJALUKU.
ne nego treba da cekaju da ovi prozapadni sovinisticki kerovi pokolju pola naroda Ukraine koji jesu Rusi. Ne zaboravi da je i cetvrtina samih ukrainaca PRAVOSLAVNI, druga cetvrtina Grko_katolici dakle katolici ali koji ne priznaju papu,..i polovina rimokatolici. Fakticki oko 66% Ukrajine je PRAVOSLAVNO
Pa ti Rusi su uvijek bili za nemjesanje u unutrasnji integritet jedne zemlje i zasto licimjeri ruski podrzase vojni puc u Egiptu zar tamo nije Mursi legalni presednik drzave ..koji dvostruki arsini najedanput
Pa je li zapad svrgao pučem zakonitog predsjednika Ukrajine, kojeg se moglo promijeniti i normalnim putem na izborima slijedeće godine. I oni onda nešto govore i miješanju u unutrašnje stvari ukrajine
Evo ga, progovorio i novi karadzic
Kako fino Zbigniew Brzezinski na CNN-u reče, "Rusima ćemo dati šansu da isprave ovu grešku, privatno ćemo im saopštiti koje bi bile posljedice njihovog odbijanja takve ponude. Ako to odbiju, to će biti znak da Rusija više nije ravnopravna članica međunarodne zajednice." Pa sad vi tumačite šta i kako je gospon Brzi to zamislio ;-) Za neupućene Brzezinski je Amerikanac poljskog porijekla (i jedan od finansijera Obamine predsjedničke kampanje) koji mrzi Rusiju prije svega zbog zločina koje je sovjetski savez počinio u njegovoj zemlji i prema Poljacima.
Nasao si pravog covjeka da citiras. Sledeci put citiraj Himlera. On i ovaj poljski smrad imaju slicne stavove. Nije ni cudo sto ti se dopada. Nisi jedini magarac kojem se idioti poput ovoga obracaju. Ima on vjernu publiku maloumnika kojima prija neskrivena mrznja i sovinizam.
zapad je izgubio dobivenu partiju, Janukovic je vec bio potpisao kapitulaciju i Rusija se bila pomirila sa time ali problem je nastao kad zapad nije uspio iskontrolisati svoje pse sa Majdana koji su otisli korak dalje i napravili de facto drzavni udar i postavili svoje ljude i prva odluka koju su donjeli bila je ukidanje ruskog jezika i jezika ostalih manjina i time su presli i zadnji prag tolerancije. Sad kad su ruski tenkovi u punoj brzini vriste i mole za pomoc zapada koji elegantno pere ruke od njih.
Ja kupujem brašno,biće skupo .
daj bre ljudi o cemu vi pricate, ovo je isti recept nemacke , amerike i britanije, zavladaj pa vladaj ! tako su inistili i jugoslaviju, najlepsu zemlju na svetu, isto to sada rade i sa ukrajinom i pokusace sa rusijom . gde dog ima multietnickog stanovnistva to rade a narod kao narod , ovce ne razmisljaju svojom glavom i ruzultat je krvoprolice ! primer smo mi jugosloveni, sto smo dobili sto smo rastureni ? dobili da svaka sada mala drzavica duguje po trri puta vise nego bisva juga , prodali smo nase najbolje strancima, uzimaju nase resurse bud zasta a vi i dalje pricate cetnici, ustase , balije ! STIDITE SE ! ispada da su svetski mocnicu pametni a jesmo glupi kada slusamo njih svadjamo se medjusobno , jer to je ono sto zele ! isti recept je za ukrajinu, isti recept je bio za libiju, egipat, ........ razmislite malo o ovom postu ali svojom glavom bez mrznje prema bilo kojoj naciji !
tu samo fali metak da pukne i mrtva glava da pane,onda počinje haos