Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh, bilo bi dobro da zarate kinezi i zapad, islam bi izasao kao pobjednik !!!! a mozda je posljednji Boziji poslanik bas na takvu pobjedu islama mislio, ko bi znao ?!
stace smrdljivi ameri kod kineskog ostrva i onda se zale sto ih ovi nadgledaju
AMERIKA TI JE BOLAN KO MOJA KOMSINKA TAIBA.............U SVE SE PETLJA, SVE ZNA I TURA NOS DJE JOJ NIJE MJESTO......A ZA SOBOM SAMO OSTAVLJA NISTAVILO I SMRAD...........
Potrebannam je multipolarni svijet: SAD, EU, Rusija, Kina i Indija. Za dijalog i borbu je potrebno dvoje. Kad ih imaš više, eh to je party :)
Upravo tako... Ja bih tu dodao i neki Islamski blok da sve bude pravedno, svi sa priblizno jednakom snagom, to bi bio najpravedniji svijet i tu niko nebi mogao silu i nepravdu prosipati kao sto to danas rade pojedine svjetske sile...
200km od obale je medjunarodni zracni prostor... Nit se kinezi imaju sta ljutiti zbog americkih aviona tamo nit amerikanci imaju pravo da ulazu protestne note zbog presretanja njihovih letjelica.
Ameri su fakat pravi smećari. Isto ko neki mahalac kad ide od kuće do kuće i zaviruje ko je šta imao za ručak. Kao jedini su eto oni pametni a svi ostali su budale na svijetu. A svi znamo da su oni priglupa nacija koja je kupila po svijetu (Njemačke naučnike, Arapske doktore, Ruske inžinjere, Afričke sportiste itd..) sve što valja.
...pamet je probrati najbolje...mi proberemo najgore.
NEMOZE BITI SMECAR ONAJ CIJI NAROD DOBRO ZIVI I IMA POSLA
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A JEL ONO KINA ZA RAMAZAN ZABRANILA POST MUSLIMANIMA ILI SE MENI UCINILO
Odes licno do Kine I uvjeris se sam. Dzaba ovdje trazis odgovor.