Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prva podjela legitimirana poslije 70 godina??? Nije valjda već prošlo 70 godina, kako su BiH rasparčali....
@ Hercegovac Da bi ponovo ove male nacije Balkana bile jake trebale bi se ponovo ujediniti u konfederaciju slično Juginoj Federaciji ali uz uslov da ne nam više povlaštenih nacija niti da lova i nepredak idu u jedan centar. Formirati Balkansku Federaciju od BiH, Srbije, Albanije, Kosova, Makedonije i Turske i eto svjetske sile.
Pošt si takav zaostao moram ti reći da si od mene dobio čistog keca iz Historije. Zar ne znaš kako su Osmanlije osvojile Balkan i jadnu Srbijicu/Rašku? Samo su iskoristile što nismo mogli napraviti savez koji bi trajao. Ako već vjeruješ u to Rusi-Vatikan priču onda da ti pripoćim da je nekada Baba Vanga prognozirala da će uskoro cijela Europa i Rim biti islamski. Nadams e da ne nisi uneredio kad sam tio ovo priopćio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da se ratuje pred njihovim vratima i oni bi postupili isto kao i Njemačka i Francuska.
Tesko je i vjeverici kada naide na tvrd orah,gladna a nemoze da ga razbije..............
Izgleda mi da Ameri pripremaju novi Deyton, kao sto su stvorili republiku sumsku sada u Ukraini prave republiku rusku...
Haj na Rusiju ako smiješ!! Lahko je napadati male državice i finansirati pobunjenike da rade prljave poslove umjesto vas. Ali RUSSIA je jača od cijelog NATO-a ;-)
Cionist o postenju i sramoti...mozda ti Bosnjaci povjeruju jer oni inace vjeruju u Americke bajke ..
Dzon Mekejn na aparatima.
Americka demokratija :) a sta je s kubom koju drzite 50 godina u izolaciji? Isti slucaj ko i ukraina..
Jesu se okupili mali Klixovci da popljuju Mccaina. Ljudi cesto imaju potrebu da pljuju velike ljude kako bi se osjecali vaznima. To samo kazuje koliko je Mccain vazan covjek. Jer - niko ne udara nogom mrtvog psa.
...pitaj behdžeta pakolija pošto američki senator i s njim pripadajuća "principijelnost"...hint, broj 0 određuje jačinu "principa"...
...dovoljno je znati da donatori senatora određuju smjer političkog djelovanja senatora...a nije loše znati ni da je ovo priča za uho američkog biračkog tijela...agencije za istraživanje javnog mnijenja znaju bitno utjecati na politički vokabular pretendenata na sljedeći izbrni ciklus u ameriKi...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...krokodilskih li suza, tito dragi...jeziti ušima ne vjeruju...
Ovo se Ukraini sve vratilo radi Bosne dolazili ubijali Sarajlije, a sada ih ti isti cetnici ubijaju zajedno sa Rusima..Sve se vraca sve se placa..!!
William i Keba... Samo vi tako pricajte i pred svojom djecom pa se onda cudimo kad se djeca zapute i Siriju i Irak da se suprotstave "najvecem zlu". Agresorski rat koji vodila Amerika je u Vijetnamu i u Iraku 2003-2011...a recite mi je li donijela mir u BiH -jeste, na Kosovu - jeste. Je li donijela blagostanje Juznoj Koreji - jeste, je li pomogla slamanju Njemacke u drugom svjetskom ratu-Jeste, Je li oslobila Kuwait od Agresora Sadama -Jeste. I sad u Iraku i AFghanistanu AMerika je tu na poziv legitimno izabranih vlada koje su dobile mandat od naroda. Za vasu informaciju evo vam najvecih agresora u Historiji: Dzignis Khan, Aleksandar makedonski, Napoleon Bonaparta, Adolf Hitler. Da nije sad ovakve Amerike Putin bi osvojio sve do Hrvatske.
evropa nula bodova, samo Amerike se treba držati
Valjda nece fasovati Infarkt od sikiracije?
Moraju i njemačka i francuska to jednom uraditi! Ne mozete samo vi to raditi! Rasturili ste rusiju, pomogli u rasturanju jugoslavije, gdje ste god dosli naciju ste unazadili bar 50 godina
McCain je 100% u pravu - htjela mi ti sebi priznati ili ne.....
McCain smije javno iznijeti ono sto mnogi vec znaju, zaista je zalosno kako Rusija cerupa Ukrajinu i otvara pandorinu kutiju. BiH nisu uspjeli da okupiraju na isti nacin, mada podijeljena ostala je jedna drzava iako jos uvijek separatisti, petokolonasi pod plastom nacionalne politike i borbe za nacionalne interese zele da je podijele.
Tako je htjela i Srbija da uradi u bivsoj Jugi i proizvela ogromno krvoprolice. Kada se pocnu stvarati (a ne mijenjati) granice onda svakoj budali moze pasti na pamet da je stavi da prolazi pa i preko tvoje kuce ili stana. Tu se ne radi o federanim jedinicama ili nekim teritorijalnim zajednicama za historijski utvrdenim granicama....to ti je granica nebo a pravo da je da silom uzmes koliko ti srce drago.