Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Policija je ovaj skup proglasila nezakonitim i uhapsila 35 osoba, a u toku sukoba bacano je kamenje i boce s vodom." Sad trebaju Erdogan i Putin izjaviti zabrinutost kao sto to ovi cine kad policija radi svoj posao u Turskoj ili Rusiji.
@NoridCMHgI Ne bih se zgrozio,ona je gora od njega...nisi shvatio poentu komentara.
jednim rječju: amerika
Murica :D
Ja procitah "Masovna tuca u Dodiklandu" pa na brzinu otvorih, kad ono Donaldu Trampu.
Donald Trump ako postane američki predsjednik bit će užitak čitati komentare kako je to najbolji američki predsjednik svih vremena. Sindrom poznate BiH servilnosti.
ha ha ha ovi isti ko pristalice alije, raše i bobana!
Comfortably numb
bosnjaci za clinton a srbi za trumpa idemo komentari...
Kakvi rasistički komentari na ovom Klixu da ne povjeruješ. Pa nije čudo što smo u Evropi zadnja rupa na svirali, dobro do sad nije izbio još koji rat na ovom prostoru. Valjda nije jer stranci cijelo vrijeme čuvaju mir i stabilnost da se životinje (fašisoidni nacionalisti) ne bi poklale.
@EltonJohn jah eto dobro je, nismo zadnji već predzadnji, sad mi je lakše, hvala ti, uvijek treba reći ima gore šuti :D
Torbicom ga Donaldee
6 i 7 slika guzica i slauf za spasavanje , cist primjer ljudi koji glasaju za Trumpa , vrhunac obrazovanja neka srednja na muke isto kao i nasi glasaci za Covica , Dodika i Bakira
kako je krenulo ako trump pobjedi pokopna drustva i psihijatrijske klinike sirom svijeta ce biti glavni biznis