Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kod nas ti ni ne treba vozac koliko sporo vozovi idu.
ja sam stvarno mislio da ono "BRZI" voz nesto znaci, dok nisam sjeo u njega i zaprepastio se :O
@dramar u pravu si.. dzaba sto ima vozova koji mogu razviti i vece brzine, kad je propusnost pruge mala.. ako se dobro sjecam, radio sam jedan seminar i dosao do podatka da je najveca brzina koju dopusta pruga u bih nesto vise od 100kmh, naravno samo na jednoj dionici, ne mogu se tacno sjetiti o kojoj je rijec.. i sta ocekivat za ostale dionice...
Ovaj ćelavi mahmuran ko čep :D
Da vidim sto bi smjeli zaspat na relaciji Sarajevo-Mostar, sve i da hoce sine lose :)
Sad spavaaaaaaaaaaj,pokrivat cu te ja
Jao masinovodje drka frajer
odspavam i ja 15-tak minuta za volanom...
Debelog dere mahmurluk.
najsigurnije je sjesti u zadnji vagon, ako bas moras vozom putovati. ko je vidio hajra od zeljeznicara i malih plavih strumfova-
ma ja, nisu krivi sto spavaju na poslu. ko je kriv, kad vozovi "jure" po 150km/h, mislim da ne trebaju kocnice da bi se brzina povecala, bar ne uzbrdo, s druge strane, zasto se kocnice ne zamjene navodno se nema para?
u Argentini vozovi jure kao i u bosni 40km na sat, a najčešće 20-30. tako da mogu slobodno spavati, jer neće skrenuti sa puta :)
pa dobro jel voz ili helikopter. ide sam po šinama, udaljenost između stanica po nekoliko stotina kilometara kroz nekakve šume i vrleti....šta bi trebali?
KAZNITE IH !!!!!!
Što galamiš !? ; ))
Moram ponekad ;)