Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da ih uči da odalami i ona njega
Prije Islama su zakopavali žene, danas ih "samo" tuku. Možeš mislit kakvi su to nasilnici, primitivci i zločinci da je Bog odlučio poslati jednog poslanika u Arabiju da ih nauči pameti. Čak su još gori postali - izdigli se k'o Jevreji, misle da su odabran narod. Mene ne čudi da su uvijek dole slani poslanici, sve su to gola gowna primitivna krenuvši od Židova, Arapa, Perzijaca do onih paštunsko-pakistanskih divljaka koji ženama kiselinu u lice prosipaju.
znači bog je poslao poslanika u arabiju da ih nauči pameti a ovi su još gori postali. lol
@as83 Da.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sirijci i Jugoslaveni bi bili civilizacija kada bi ovi zaratili između sebe, koji su ovi debili
FTV kupila program i kreće emitovanje u 24% ISIL-a...
@Bosnjackaviizija500 Ko ti ljulja kavez :) :) Takve retardirane likove poput tebe treba drzati na psihijatri na promatranju.
@Bosnjackaviizija500 Ko ti ljulja kavez :) :) Takve retardirane likove poput tebe treba drzati na psihijatri na promatranju.
@Bosnjackaviizija500 Seljačino jedna neotesana,papak jedan zatucani. Tebe treba tući al kurcem po to tvoj bolesnoj glavi.
Vrh svega je kad kaže da se nada da će im to POMOĆI u SVAKODNEVNOM životu ... Koji zaostali primitivci ...!!!
Hadisi: "Najbolji medju vama su oni koji su najbolji prema zenama." (Ahmed) "Prema zenama su velikodusni i pazljivi samo plemeniti ljudi, a zene ponizuju i zlostavljaju samo oni koji su losi i niske naravi." (Ibn Asakir) "Oporucujem vam lijep postupak sa svojim suprugama." (Buhari)
@putputujelatifaga ...pa ako treba i udarite ih... Ćut'!
"One su (zene), uistinu, druga polovica muskarcima." (Ahmed, Ebu Davud, Tirmizi, Ed-Daremi)
Nema vece pogani od Marokanaca!!
Pa čini mi se kako su marokanci bili ponajviše zaslužni za sranja na prošloj novoj godini u Njemačkoj
stoka
Samo nek je protiv islama,islamske tradicije,islamskih zemalja...
Ovo nije realnost nego je cijela prica namjestena i iscenirana da bi se napravila senzacija u propagandne svrhe.
Cista propaganda zapadnog svijeta da bi se unistile sve druge kulture i sve druge vrijednosti ovakvim manipulacijama. Zeli se reci da su sve tradicionalne kulture lose i pokvarene tako ste se zeli povezati idaje tradicionalnog drustva sa idejom nasilja u porodici. Neka zapad prvo se izvine ostatku svijeta za sva zla, sve ratove, sve ideologije, kolonizaciju, porobljavanje, rasizam, ekonomsko izrabljivanje itd. pa neka onda drugima primjedbe traze.
Ak je ne namlatiš, onda si papučar, šonjo, ..e j€bem ti pa kako im ugodit :)
Kakav maroko, i u nas sam čuo kamaru narodnih "mudrovanja" na temu mlaćenja žena. A ima ih i koje vole da ih se dobro natambura.