Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKO MUCKO KOLU
nije radioaktivno, već malo radioaktivno!
RECEPT Tri kapi urana, sedam grama joda, šest litara kerozina, dvadeset jedno zrno kafe, malo magnezijuma, dodati tri grama nikotina i sve to dobro promješaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Taman prosao autom sve ove zemlje neki dan :( Pih... mozda sam sad i ja malo radioaktivan....
Ništa čudno sa obzirom na preveliki broj nuklearnih reaktora u Evropi ... jedna od mnogobrojnih \"tajni\" nuklearne energetike je da se gasoviti radioaktivni efluenti ispuštaju direktno u atmosferu.
pa kod nas ni radioaktivni jod nece da dodje
kakvi ljudi tako vrjeme
Kakav je ovo glupi naslov??? Nivo je isto što i razina!!! Nisam znao da i \"vi\" zapošljavate polupismene novinare. Naslov bi valjda trebao biti u stilu: Manja količina radioaktivnog joda se širi cijelom Evropom. I ne piše se \"Jod - 131\", nego \"Jod-131\".
Čudi me da i za to neki od vas nisu okrivili SRB E, ne mogu da verujem da za ovo nismo krivi :)
ODMAHBOMBARDOVATI IRAN...POD HITNO I ZAVESTI DEMONOKRATIJU...
interesuje me kakve veze slika zvjezdanog sistema ima sa clankom?
Šta kažu naši zvaničnici i stručnjaci?
Opet riknula neka nuklearka zastarjele tehnologije i gradnje, samo jos nece da saopste, presucuju nitkovi. U Iranu su nuklearke nove i moderne, nigdje ne curi nista ,a i nema radioaktivnosti nimalo. Evropljani, bujrum dodjite u Tehran na kebab i kolu, sve je u najboljem redu
Sve se bojim, da bi rekli evo šire se opasne radioaktivne čestice, cijelom Evropom. Ko oboli svakako će biti sjeßan, nema potrebe za panikom !
a da nije mozda kur či na
ma to mevlid pripremio kontranapad...