Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
americke vlasti se ponasaju prema svojim gradjanima kao prema stoci !!!!! milioni ameru su polugladni, bez zdravstvenog osiguranja i bez ikakve socijalne zastite ali, to je valjda ta americka demokratija ?! Daleko im lijepa kuca ! Allah je najveci !
oj debilnih komentara. koliko vas je uopste pricalo sa svojom djecom i objasnilo im ovakve stvari, i ko da su vas djeca uopste poslusala. i da li su uopste vama roditelji sa 15,16 godina pricali o kondomima i zastiti, a vi se opet *** na suho. bravo debili, prica je sigurno puno opsirnija od ovog clanka od tri reda. stidite se- sve fol sveci, ljudi prosvjetitelji, a mogu se kladit da se vasa djeca jebu na svakom koraku kao i VI bez zastite sa bog zna kim.
Lako je dokazivati autoritet i silu zakona nad sirotinjom koja nema ni uticaja u društvu ni para za dobrog advokata. Još kad je sudija udalji s posla slanjem u zatvor, tek onda na vidjelo izlazi sav apsurd bukvalnog dijeljenja pravde bez razmatranja okolnosti u kojima se našla ova samohrana majka. \ Hajde da je kćer na vratila na nestručni bapski abortus pa da se može reći rizikovala je zdravlje i život kćerke, nego joj je dala tabletu koju su napravili stručnjaci. \ Šta će poslije zatvora ? Na ulicu valjda, a kćerka u prostituciju... Neće biti prvi put da sudija obeshljebi nekog ko je posegao za jedinim razumnim rješenjem za date okolnosti, a da nije ubio, nije ukrao, nije oteo, nije prevario.
Nije balavica , pa da ovako nesto neodgovorno napravi. Zar je problem odvesti kcer kod ginekologa? Postupati na svoju ruku sa nekim internet tableticama je krajnje neodgovorno. Bolje da ju je uputila na vrijeme kako se zastititi, umjesto da je stavila glavu u zemlju misleci kako takvo nesto njena kci jos nece raditi. Radila ili ne, kao majka si je duzana na vrijeme uputiti u takve stvari.