Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kolika prasina...a sta je sa hiljadama djece indonezijske sirocadi prodane u sexualno roblje...
Ma pusti to ovdje su romi neprijatelji, valja o tom pricati...
Koje je to bugarsko ima "Sasha"? Zar Bugari nemaju 'š'? Zašto vi neanderatlci nepismeni odmah ne napišete "Sasha Roosevah", da bar Ameri znaju pročitati?
Al trkeljate o ovome... 9 od 10 vijesti laz i spekulacija... organizujte ba ***rtaciju u ausvic sta ste se stisli, sve nesto okolo... pizde fasisticke, mrs
Ne bi me cudilo da i mene zovu na DNK analizu. Ovo postaje sou program, bolje reci reality show.
Ama bolan, rekoh ti ispade reality "Ko je otac" Zao mi samo ovog djeteta, ako se ne nadje porodica i kada poraste pa cuje ove price, ko zna sta ce mu kroz glavu prolaziti. I kakvo ce misljenje prema ljudima imati. Skontaj samo.
ajde iskreno, jel i vama ovaj cigan desno izgleda kao Jay Z?
vise mi baca na Eminema
e fakat, i ova mrka ista kim
"Lamia" Nase ime Lamije je izvedeno iz tog Grckog i znaci zena poluzmija - zlobnica.
To je pravo znacenje imena Lamija
Ime Lamija na arapskom jeziku znači: "blistava", "svijetleća".
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
sve je dobro što se dobro svrši