Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od rata pa na ovamo i Bosna ima doktora , specijalista i magistara na hiljade, uzmite samo jedan mali grad u Bosni, Magla kojij Ima pet doktora nauka i osam magistara , pet specijalista, a sve prepisali radova iz šezdesetih godiana. a cijeli grad zna da mogu sa svojom diplomom *uzicu obrisati, medjutim to im u zvanicnoj vlastoi prolazi nevezano sto sad neko spominje SDP, od ranije se to dešava nije to iz perioda SADP-a, nego od .1995.
Sad ce morati i Milorad Dodik dati ostavku jer je platio-kupio svoju diplomu u beogradu !
da nije prepisivao od dr grabovice? ...by the way----opasno je biti mladi aktivista sdp...djeco,pamet u glavu,manite se hostela,derneka,igora,grabovica,lagum.džija...njihovih rođaka zaposlenih u javnim institucijama...jer...jer uvijek može da naleti neko ljubomoran...