Policija ih pratila od aprila
0
Mađarska: Masovne ubice živjeli kao beskućnici
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
serijsko je tebi 4 lesa u isti grob?????? vidi se koliko ti imas mozga !!!!!!!!
Jesi li ti gledao film mamuti na ostrvu? Nego pusti se ti suplje i srba, kriminal ne zna za granice, a to se vidi sa front pagea ovog portala gdje je danas pucao kako se zove onaj hadzimahmut sto krade po AP, pa neka Aldina, pa... sve to nema veze osim veze da si ti idiot, sta ces neke All\'ah kazeni ovako, neke onako, a tebe je kaznio nedostatkom inteligencije
Pa ti smrdski JUNACI su pokupljeni otpad po ulicama kojima je obećano da idu u Bosnu i NAPLJAČKAJU sebi šta hoće i koliko hoće. Na žalost upotrijebili su ih srpski doktori nauka.
D.e,g.e,n.e,r.ic,i nije masovno ubistvo nego serijsko ubistvo.. velika je razlika za one koji mozga imaju, a za vas je izgleda isto..
@srblje a tvoja stara je moja guzna haverica....!!!