Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce madjari u evropu...eto sta dobiju od eu
Svaka vam čast na komentarima ! Zamislite ljude koji sa strahom očekuju poplavni val koji će uništiti usjeve, njihove domove, zaviti ih u crno... Ako nemate druge inspiracije za šalu, nemojte je praviti ni na tuđoj nesreći jer vam se može vratiti kao bumerang, što Balašević kaže, "jer neko to od gore vidi sve".
svaka ti je njegoševa. kad se prošle zime miljacka izlila jad i čemer, a ovo je daleko od nas ko ih hebe. tako isto i snijeg, naša vlast ništra ne poduzima kmeee balkanski sindrom, "ko ga hebe nije naš" ;)
poplava...poplavaaaaa...poplavila srce mojeeeeee...
Trenutci koji dokazuju da nije sve u novcu...