Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze, BiH politicari ionako ne znaju ni jedan strani jezik.
Zna Dodik turski, Merhaba Asker 😂😂😂
Samo glupi francuzi misle da je francuski i daøje svjetski jezik.
Nije jos dosao sebi kako je primio samar
a sto ne sve na njemackom?
Ја предлажем Босански, јес да не постоји али шта има везе, ај богати😂
Prvo što se zoveš "dominatorcina" je ironično jer se zna da su Turci vas vlahe karali 5 stoljeća.. a drugo, bosanski rječnik je 200 godina stariji od vlaškog. Što jasno govori da ne postoji ni hrvatski ni vlaški, sve je to kopija bosanskog.
Možda da ste vi zatucani pogani izrodi turčina šta pročitali u svom beskorisnom životu i znalo bi se šta je istina. Možda bi šta znali drugo sem "ubij", i opet kao 3. najjača vojna sila niste nikome ništa mogli sem ženama i djeci, pucanjem iz snajpera i artiljerije.. pičketine! hahahahahaha
Sto trazi ponovo samar,njima treba uvesti Arabski a za ostale u EU Deutsch
Kombinirati francuski i njemacki bilo bi idealno, engleski je ionako predominantan
Muslimani su sluđeni. Hrvatsko vodstvo u EU govori engleskim i francuskim jezikom te se obraca na sjednicama EU s tim dvama jezicima. Muslimani niti nemaju vodstvo niti ce ikad uci u EU. Za njih je Mali Schengen sa Albanijom i Srbijom.
Zato mi imamo 3 predsjednika, jer tri su uvijek pametnija i sigurno jedan od njih zna i Francuski
Pametno. Ujedinjeno Kraljevstvo je napustilo EU. Nema razloga da se njihovom jeziku daje ikakva prednost. Irce svakako nije briga.
Izgleda da je šamar nanio ozbiljnu štetu ionako oštećenom mozgu dotičnoga.
djes sha ima
Jezici u Evropi: 1.) Njemacki, prica se u Njemackoj (naravno), Austriji, Liechtenstein, Svicarskoj i Luxemburgu (95 Mio.), a tek na drugom mjestu Franzuski (80 Mio.).
Muslimani ce predložiti turski. Ah, da, muslimani nikad nece uci u EU. Ups...sorry
Vidis meni Turska nikada ne naumpadne (cak ninkao turisticka destinacija)...ali tebi je vazda na umu...da ti nije i u genima?
Koji si ti jad. Muslimana puna EU btw ;)
Hrvati s tim nemaju problema posto nase politicko vodstvo govori dva strana jezika: Engleski i Francuski. I to je postalo ultimatum . Bez toga ne moze. Mogu parlamentarci-redikuli tipa živi zid i kolakušić. To je drugo
opere li vam vodstvo guzicu vodom ijednom nakon nuzde?
Dva tri samara pet šest puta
Kreten,ovog treba samarat jos.