Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čitava Bosna kao mjesna zajednica u Tokiju......
Pa zar nije I Sarajevo mravinjak, debili su dozvolili gradnju I naseljavanje bez ikakve procjene za kapaciteta infrastructure..pa glavni I jedini grad u BiH nema VODE..hej,,kao da nas zivi 20 miliona ... POZDRAV "URBANISTIMA"!
Jaran kupio stan u TIBRA-I na Stupu, u podne mora drzati svjetlo upaljeno jer mu je na suprot stana druga zgrada na 2m ili 200 centimetara.. Na Bjelasnici (vodozastitna zona) se gradi kako je kome k.rcu cejf' Na Vrelu Bosne (vodozastitna zona) se gradi kako je kome k.rcu cejf' U Centru grada dozvoljena gradnja nekoliko 100-tina stanova a nema vode ni za ove postojece... a sve je to neki debil dozvolio, bez bojazni da ce biti odgovoran?!
Banovici City metropola za 10 g 10 mil stanovnika hahahah
A dje Gusinje..
Što nema na spisku Buća Potoka ???
New York ima 8 a ne 18 miliona. Osim ako se uzme u obzir okolina u kojem slucaju ima 27 miliona.
Eto ti znas bolje od klix-a
zavisi... kad su ovakvi gradovi u pitanju ne moze se decidno znati broj stanovnika iz x faktora...da li se samo gleda grad u administrativnim granicama, s predgradjima (i dalje), dodje se u situaciju da se ne zna cije je predgradje, kojem gradu gravitira ako se nalazi izmedju dva grada. zatim konstantno doseljavanje stanovnistva... a i kliksovi soominju megapolise a nisu spomenuli niti jedan naziv tacan jer nemaju pojma, logicno: tokaido, bosvas, cipits, sansan,blue banana u evropi itd.
A Trebinje? Gdje je ono i njegov aerodrom?
Sarajevo 100.000 sandzaklija.
I oni jarane imaju Velež u pozadini isto ko i mi!
Svaka čast tim velikim gradovima, ali ti veliki gradovi su nastali na ugnjetavanju zemalja trećeg svijeta i na ugnjetavanju pravoslavaca kugle zemaljske. Jer sve su to zapadnjački kapitalisti koji služe Americi i Vatikanu. Možda je wooow kad se čuje da neki grad ima 37 miliona stanovnika, ali jedini istinski poduhvat smo napravili mi Srbi iz RS-a. Stvorili smo grad Istočno Sarajevo koji je do 1991. imao svega 40.000 stanovnika, a danas broji preko 200.000 i nastavlja da raste. Još uvijek nismo ko Banjaluka, ali za 10ak godina ćemo biti i veći. Pozdrav s Pala.
Vatafak? o_O
jesu i Pale grad jarane?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)