SAD
0

Ljepotica postala otmičarka

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Studentica prava i bivša misica koja se slikala za nekoliko kalendara, optužena je za otmicu, nanošenje teških tjelesnih povreda i prijetnje vatrenim oružjem jednom od svojih bivših momaka.

Kumari Fulbright (25), studentica druge godine prava iz Arizone mogla bi se suočiti sa dugogodišnjom zatvorskom kaznom ukoliko je sud proglasi krivom za kidnapovanje, oružanu pljačku i nasrtaj.

[SLIKA]1[/SLIKA]Kumari je u svome gradu bila poznata po svojoj ljepoti i po tome što se takmičila na raznim izborima ljepote, ali nikako nije bila poznata po svome agresivnom ponašanju. Ova 25-godišnjakinja optužena je za napad na svog 24-godišnjeg bivšeg momka, a u otmici i napadu, prema navodima optužbe, pomogla su joj još trojica muškaraca od kojih je jedan od njih njen bivši momak.

Zvaničnici vjeruju da je Kumari svoga momka otela i mučila jer joj je ukrao određenu količinu nakita. Zvaničnici policije su za AFP izjavila da je nesretni mladić nakon oslobađanja imao brojne ožiljke po tijelo nanesene ujedima i udarcima. Bivša misica trenutno u zatvoru čeka suđenje.