Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaključak teksta je ephalan: "Mandela je u teškom stanju u bolnici, gdje je primljen 8. juna zbog infekcije pluća." Nekad stvarno čovjek ne može vjerovat šta ovdje pročita.
A u tekstu se zapravo govori kako Mandla njegov unuk premjesta tijela umrle Mandeline djece
A idioti članak pišu, a i idioti ga čitaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Katastrofa ne mogu ni cekati da umre odmah se svi svadjaju izmedju sebe.
i bolje mu je da se ne budi da vidi sta mu porodica radi. kcerke se oko nasljedstva svadjaju a unuk prenosi mrtve kako mu se cefne! hajde ti polahko dobri covjece tamo gdje ne boli i svako svakog voli
Rijetko kad prođe da se djeca ne svađaju toliko da bi se stari samo vratio u grob da ih vidi.... Keš je kriv za sve. Daj samo daj, nikad dosta uvijek malo.