Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi se ne bojimo mi smo vec u krizi :D i vec smo dozivljeli finansijki krah !!! tako neka i oni osjete malo nas stil zivota :D
Obama samo zna da prica i obecava a u svojoj zemlji nije u stanju da rijesi krizu.Od svih zemalja Kanada je u najboljoj situaciji i ima the best premijera,a o jakim bankama da i ne govorim.Svaka cast.
kiza , jel\' se to jede ?
\"Kiza eurozone glavna tema G8\"
Cim vi odlucite da to ustabilite ameri ce napsati iran da se povecaju cijene nafte pa da opet evropa propada.
Commision !
Čuj finansijski krah? Zar nama svakodnevno ne solite pamet o blagostanju širom Evrope? Kakvo je to blagostanje koje dovede do kraha?
ojacaces k....c moj
kiza kiza kiza
KiZa ?