Već se vraćao iz mrtvih
33
Lider Boko Harama navodno izvršio samoubistvo
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam koristan savijet: Neka i ostali slicni njemu slijede njegov primjer. Amin! Sto manje "radikala", tim mirnija planeta.
Nisam Boko Haram al i dalje blokom haram, poso mi je haram
Zrtve terorista Boko Haram su 95% drugi muslimani zato sto djeluju i ubijaju samo na sjeveru Nigerije
zamisli da ti se organizacija zove "znanje je grijeh" a prva rijec objave tvoje religije "ikre" tj. uči
Vratice se kao Boko Halal
ma brzo ce on u blazuj ili bihac ako vec nije
Da i Bake ne razmišlja da slijedi primjer.
Zašto uopšte članak o ovim spodobama i teroristima držite ovako dugo, brišite ova ovna, da se nije točno, već bi ga kakav dron sustigao!!
Sta je bilo nisi stigo da otmes još koju curicu pa se ubio,?
Boko,, to je haram.
Eeee lidera i urca
Grizla ga savjest,nije vise mogao da podnese.....nije bio ofsajd
eto nam njega kao migranta bez dokumenata uskoro obrijanog u bosnu tačnije u sarajevo a onda u krajinu,kakvi ubio se, to su nebuloze.
Prejeo se palacinkama
Jel ovo palačinke jede
Iza ćoška okrugle zgrade???
Ja mislio zapekla ga savjest oko onih ubijenih djevojčica.
Žrtve terorista bokoharam ste vi sto citate ovo.Jebu vas u zdrav mozak bolesnici sa kliksa. Koja ti korist od ovakve vijesti? Ženu i djecu sa sobom pa u prirodu gdje ti je najbliže.I kera ,ako imaš, povedeš. Bar na kratko. Onda da vidimo što ćeš se sjetit nekog kurčevog bokoharama..