Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio biće Richard Goldstone (Goldstone report)
Nakon ovakvih komentara svatih da je na ovom portalu glupo citati komentar jer vecinom praste gluposcu i primitivizmom.
Ali ima j e b e zovnu maHramu, svaka cast.
Nahuškali je da predvodi zapadnu demokratiju po Iranu, a znamo kakva je ta zapadna demokratija, i sad je ona 2 metra pod zemljom a oni na njoj ubiru traž.
Zasto i sami zaboravljamo svoje zrtve,i svoju mladost koja izgide u ratu,pa neka je licnost godine,ma trebalo bi ove sve studentice i studente koji su izginuli za mir,slobodu demokratiju proglasiti licnostima VJEKA A NE SAMO GODINE,POTPISUJEM TO.
Zrtava svagdje i u svakom drustvu ima i bice od kako postoji VJEKA I SVJETA,A sto se tice Irana nije ni to SVETA ZEMLJA U KOJOJ OBICNII COVJEK NE PATI,PA KOJI JE TO ISLAMSKI GIGANT AKO IMA PROSTITUCIJU U SVOJOJ ZEMLJI NA SVAKOM KORAKU,I AKO STUDENTI NE MOGU SLOBODNO RAZMISLJATI,SVI VI KOJI MOSLITE DA JE SJAJAN ZIVOT U TOJ ZEMLJI RADO BIH VAS POSLAO DA ODETE I PROVEDETE JEDAN PERIOD U SVAKOM DRUSTVU PA TEK ONDA DAJETE KOMENTARE O GIGANTIMA GDJE SIROTINJA GLADUJE,KAO I PO BOSNI,KINI IRAKU,AMERICI,ENGLESKOJ ITD.ZASTO DA NE BUDE STUDENTICA LICNOS GODINE,PA TO ZASLUZUJE SVOJOM BORBOM,PA BILO IZ KOJE ZEMLJE DA JE,ALI JE BILO ZALOSNO KAD NASA SUADA D.POGIDE OD SRBSKE RUKE DA SE U SVJETU I NIJE TOLIKO U SVJETSKIM MEDIAMA POKAZIVALA NJENA SMRT I ZASTO JE POGINULA,A BORILA SE ISTO TAKO ZA SLOBODU I DEMOKRATIJU,ALI SRBSKI LOBI JE RADIO I RADI PO SVJETSKIM MEDIAMA PA SE TAKO RIJETKO I SPOMENE BIH I NJENE ZRTVE RATA I STA SE DESAVALO I STA SE DANAS DESAVA POSLIJE RATA,O BIH VISE NIKO NE PRICA.
A što ste je ovde stavili sa slikom pokrivenu mahramom, gdje ona slika sa krstom.
sick si
@pipo i sve ostale komentatore sa-x Molimo sve ljubitelje fuzbala i politike da se pridruze ovoj cestici nasem slavnom pipi-4EVER i pozelimo mu birucetnu Novu Godinu( Moze i hidzretsku jer ce mu DEDO HIDZRO dati paketic umjesto DJEDA MRAZA) sa pjesmom: ZELIMO TI PUNO SRECE I CVARAKA PUNE VRECE PA DA KRKAS KAO VRANA TRISTA SESET I PET DANA...!!!! On to zasluzuje jer je najupornija i najveca b u d a l c i n a koja sjedi i pise komentare u redakciji sarajevo-x-a Hajde da vidimo KOLIKO VOLITE PIPU-4EVER..
To nas uopce ne interesuje. Koga interesuje ko je licnost god. u timesu, to je obicna propaganda! IRAN je gigant!!!
Ja ovih majstora propagande. Vjesti ovog tipa treba množiti s nulom i to tri puta. Prvo nek Times pokupi smeće ispred svojih vrata i nek za ličnosti godine proglašava jadne engleze koje su dali svoje živote za odbranu tzv demoratije širom svijeta. Ova bagra ce svaku vijest okrenuti na svoju vodu. UK Enemy: Iran, China, ...