Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pecini bi nam bio kraj...
Mahmoud Jibril za predsjednika da je nama vakav ba pa dje bi nam bio kraj
VIDEO: Libijski pobunjenici osvojili vojnu bazu Ga- http://okcsana.org/index.php?option=com_content&view=article&id=20440:video-libijski-pobunjenici-osvojili-vojnu-bazu-ga&catid=61:okc-tv&Itemid=140
Musa, nisi upravu to za Džibril.
Jibril ili DZIBRIL U PREVODU ZNACI?ONAJ KOJI VADI DUSU;bAS MI GA JE ZAO STO SU OSTALI BEZ POMOCI;
E jibril, dosao si kod krstasa da molis, umjesto da se konacno opametite i polozite oruzje, pa pocnete obnavljati svoju zemlju bez krstasa koji su je razorili, a taj fond za koji molis to je fond libijskog naroda koji je libijsko narod na celu s gospodinom Gadafijem ostvario , i sad bi ti taj fond da koristis protiv onog koji nga usparao,sram te bilo, sta je tvoja zelja: fotelja?? ili unistenje Libije uz pomoc krstaskih okupatora??