Politika razoružavanja
1
Libijci predaju oružje armiji
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da se eksplatacija nafte obavlja bez problema a za ostalo...bice sve ok za 20 godina. Znali su imperijalisticko-cionisticki zulumcari kako najbolje rijesiti problem u Libiji. Zavadi pa vladaj! Jedini izlaz je ujedinjenje libijskog naroda oko njima zajednicke rijeci, i protjerivanje ove zapadne krstaske - cionisticke bagre.
Ok, razoružanje je neophodno ali ovo je kap u moru! Druga stvar postoje i animatori koji svojim primjerom treba da navedu i druge da se riješe oružja. Ekstremisti koji su naoružani su najopasniji, obični građani koji imaju oružje svejedno ga nisu ni koristili poslije prestanka sukoba. Dok se radikalni elementi ne razoružaju ovo je samo velika šarena laža. Uostalom ko će razoružati tolika plemena mimo obale Sredozemlja, duboko u unutrašnjosti?
jbte ev puske antiavionska sra nja, ali tenk? :O
ako se ja dobro sjecam ovako su razoruzavali i Srebrenicane toko rata u BiH dajte oruzje mi cemo vas stititi, a onda ... POKOLJ
Mrzim BaIije :)
Prave prijetnje svjetskom miru su NATO alijansa i Izrael. Te teroriste treba razoružat, prije svih. Dok još nije prekasno.
Predali 600 od 200.000. Hm
Mos si mislit sto predaju isto kao i Srbi, Hrvati i muslimani u BiH
naravno da treba, pogotovo nama u siriji. i mi želimo posaditi palmu assadu u š.u.p.a.k. ko libijci gadafiju.
sad to oružje pošaljite u siriju da se i oni oslobode onog njihhovog diktatora assada.
Znaci da to oruzje treba na nekom drugom mjestu.