Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze ima to kome je u ratu naftu prodavao, pa prodace je svakome onome ko zeli da je kupi po pristojnoj cijeni, ali nije to tema danasnje emisije levatu, tema je to da je Gadafi jbni zaostali ha-jvan, koji zbog svake zajebancije poziva na dzi-had, pa zamisli samo kad bi neko radi neke gluposti, iz neke od zapadnih zemalja stalno pozivao na krstaski rat, hoce li ti ljudi vise evoluirati je-bote i naravno cijeli svijet im je kriv, samo su oni ok, cudno malo zar ne?
GADAFIIII MAJMUNEEEEE
Sta se bolan petljas gdje ti nije neznalico mjesto.Libija je jedna od bogatijih zemalja i tamo rade dosta BiH,Hrvatskih,srbijanskih preduzeca.Njegovom narodu je dobro a on najvise vremena provodi u satoru.Za vrijeme proslog rata dopremo je naftu Milosevicu.Bosnjaci su na njega radi toga ljuti.Pi boze sacuvaj ovi genocidasi samo komentarisu pausalno neznalice i budale.
HEHE PROKUZILI STE ME DA SAM JA PIPO :) POZNATI FASISTA I TERORISTA
Tebe haha neka vezu sa smrdijom i istim takvim londonom a ja volim i sa ovakim cista obraza...
tipicni nadrogirani arapcina ... vazno je da je njemu dobro a boli ga k za svoj narod. De ti Cericu i Silajdjicu povezite nas sa ovakvim mentosima da se vratimo jos koju stotinu godina u nazad!