Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi sto lupaju cekicima i cim sve ne....ubijedjeni su da je to i ime islama....no njihove vodje i komandati misle drugacije. Unistiti sto vise artefakta podici cijenu onih sto su sklonuli prije i na trziste izbaciti nove za prodaju....istrazivanja, naravno obavjestajnih agencija, da se mnogi od poredmeta mogu pronaci na crnom trzistu koje prodaju isilovci i to je jos jedan nacin od skupljanja para, podize cijenu artefata, bolja zarada. nema ovo veze sa vjerom, ima samo sa profitom.
licimjerno je pravdat sve sto negativno dolazi da nema veze sa islamom ... culi smo pricu milon puta to ti dodje recimo ko kad bi neki srbin izjavio da zlocin u srebrenici nema veze sa srbima to su cetnici uradili nisu srbi ...stog nemoj srat svegati ti ljudi ruse u ime islama i tocka i itekako ima veze sa islamom uzmes ovako islamska zemlja . islamska kultura .. musliman rusi .. trebal veca veza
@hemeroid nema veze sa islamom iskljucivo sa business-om, velika lova je u pitanju. Ti ocigledno imas neki drugi problem kojeg ti toplo prepureucujem da rijesis sa samim sobom. Ako vec nastavis da komentarises komentarisi objektivno, sa cinjenicama. Nemoj na prazno. Hvala na razumijevanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Media su glavni sponzori u promociji na TV ovih Akrepa!!! Ako svaki dan spominjemo onu dzaftaru Kardisian I njenu guzicu Ako svaki dan pokazujemo I spominjemo silikone Ako svaki dan pokazujemo I spominjemo neke napucene ili pacije,konjske,kurceve usne Sta dobijamo??? Dobijamo pun internet Sljedbenika kao I FB koji misle da je kool biti rospija,pusacica ili sponzorusa... Cilj media je da odrze ove Akrepe,cilj pojedini drzava da rat traje jos baram 30 godina...
amerikanci vi cete odgovarati za ovo kad tad - sve je ovo vasa tvorevina
Komentari pojedinih bolesnika o islamu o kojem nemaju pojma i njihovo nesmetano vrijeđanje jedne od najvećih svjetskih religija,pokazuje lošu namjeru klix-a da uvrijedi najbrojnije posjetioce portala,a to su muslimani,dok se nad bezazlenim komentarima vrši kominternovska cenzura i brisanje istih,pa čak i trajno banovanje !Svjedoci smo strašnih izljeva mržnje prema islamu,muslimanima i Bošnjacima od zakržljalih kreatura poput Francgovneta,analnog klixera,eugena i ostalih karikatura .
Sta li sada planiraju velike sile sa ovim spomenikom, valjda hoce da brisu određenu historiju pa cemo reci da je to uradilo jedno 300 od 30-50k placenika budala koje nose naziv 'islamska drzava' bez ikakvog kalifata ili odobrenja velikih islamkih ucenjaka, ali haj narod ce vjerovati u te spike jer su na dnevniku. Pa bi mogli isplanirati neki napad, ali ne u Francuskoj gradu ljubavi, mogli bi skontati neki dugi grad, pa cemo dobiti opravdanje da i dalje ubijamo i rusimo neduzne muslimane po palestini i sl.
Stoka
kad je to islam znao sta je kultura?
Prvi je znao, i to visoka kultura i drustvo. Drugo je sto ste vi puni predrasuda i neznanja.
Ova se lokacija ubila za parking.
Sta su tražili to i dobili...
ha ha sad ce isilovci to poravnat i napravit trzni centar ha ha
Sami ste krivi p**** vam materina! Namjerno ste zakuhali u islamskom svijetu da bi vi plodove ubirali,a glupi nepismeni Arapi poletili u proteste sto je neko sve to iscenirao perom iz tople sobe. I treba da vam sruse komplet drzavu kada ste skinuli generala Gadafija bagro pogana.
Sto li je u Bosni bilo drugacije?
@liberalism Pa podrazumjeva se da smo i mi u istom kosu sa tim smradovima.Govorim iz svog (naseg) licnog iskustva. Bolje je i dobra diktatura,nego losa demokratija.