Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je sad problem ?...zar se nisu oslobodili diktature i dobili slobodu ?
nerazumijem ove muslimane -oni nemogu zivjeti bez rata
zamisli...... imas besplatan stan kad se ozenis,beskamatni kredit za auto,pun rezervar goriva za 2$,besplatno lijecenje i skolovanje,stipendiju ako upises skolu u inostranstvu 2 000$,socijalna davanja veca nego u norvaskoj.....i onda preko noci sve to izgubis...kakva tuga :)))))))
... bio jednom jedan veliki vladar koji je jednu zemlju drzao zatvorenu od zapadnog lopovluka, davao je gradjanima raznorazne povlastice... zivio je zauzvrat kao kralj ali isto tako je drzao mnoga plemena i svakojake frakcije libijskog naroda u miru. Danas, kako zapad predje libijsku granicu... Libijci dobise demokratiju a tog vladara... Ubise ko zadnjeg lopova.
Zaboravio si reći da zapad uze naftu a Libiji za uzvrat dadoše rat.
nisam al hvala na dopuni nekako generalno sam mislio sve to s ' zapadom koji predje libijsku granicu ' al morao bih biti razumljiviji jbg ne misli svako ko ja :)
Ovako da pocnem , prvo "prokleta avlija " Drug ti niti znas sta je Gaddafi radio niti znas kako je Libijski narod bedno ziveo ja sam Libijac i znam tacno sta pricam, vama je Gaddafi odgovarao jer je punio strancima dzepove i time im oci mazao da ne obracaju paznju na to kako narod prelose zivi za vasu informaciju Doktor Sef sektora u drzavnoj bolnici je imao platu od 300 Libijskih dinara = 250 Eura a najobicniji bosanski radnik bez 2 razreda osnovne skole je zaradjivao 1000 libijskih dinara najmanje = 900 Eura od prilike , A sto se tice uprave Klixa.ba zamolio bi ih da isprave naslov ovo nije prvi put da objavljujete pogresne informacije ( nije gradjana i policije nego gradjana i paravojnih jedinica to jeste BANDI ) a anti.josipovic.90 bih porucio da ne pametuje .
ovi muslimani nemogu zivjeti bez rata
Svakakvih gluposti procitati ovdje....ali stvarno niste svjesni koliko ne znate..cast izuzetcima
али сви знају на кликсу да су Амери и Енглези појебали Либијце и то је довољно предзнање да би се коментарисала ова вијест
...JOOOOOOOOOOOOOOOOJ HEPEEEEEEEEK.......
...KUCAMO NA VRATA DEMOKRATSKIH ASOVAAA...
živjela demokracija
Nedaleko odatle je prakticno pocela civilizacija ( sumerska ) Neobicno kako je okolina koja je bila najbliza izvoru napredovala do prije nekoliko stotina godina. U to doba nije bilo "zapadnih demokrata"! Ko je onda kriv?
Tuzne demokratije,kako ono kazu ''sam pao sam se ubio''.
Zivio analfabetski sistem.
You want democracy? Here you go.
islam i parlamentarna demokracija ne idu zajedno, možda će jednom ići, ali još ne idu...
Ehh da je sada Gadafi .
...opet ću ponoviti...za političke nezrele, i u osnovi priglupe nacije, najbolji oblik vladavine je manje / više "čvrsta ruka"...
kako za koji narod...
pa rekao je za priglupe, što znači i za hrvatski narod u cjelini promatrano
PRIKAŽI ODGOVORE (2)