Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ĐENOSAAAAAAAAAJDDDDDDDDDDDDDDDDD HEEELJP BAZNIAAAAAAAAAAAAAAAA
HAMAN mi bosnjasci smo jos ugrozenija vrhsta
Haha \"Lajv sajens\" je najjace.
A ja misliio da smo mi srbi najugrozenija stvorenja s\'obzirom da je 322,734,222 smrda stradalo u Jasenovcu. E svasta li nece nebeski narod nauciti na ovom svetu.
ĐENOSAAAAAAAAAJDDDDDDDDDDDD DDDDD HEEELJP RUSIJAAAAAAAAAAA
cini mi se da su krstasi najugrozenijiu.. zaostali,sirmoasni, nezaposleni,neobrazovani ..jedina im je sansa muslimanski merhamet
neznam koje ugorzen ali znam da su najzaostaliji oni koji se krste i zive kao nebeski narod
LEMURI - SRBADIJA PAMETNOM DOSTA.................
neznam koje ugorzen ali znam da su najzaostaliji oni koji zive prema ku/ranu i ser/ijatu ..
cini mi se da su mus/limani najugrozenijiu.. zaostali,sirmoasni, nezaposleni,neobrazovani ..jedina im je sansa socijala kod hriscana
UBI UBI UBI UBI SRBINAAAAAAAAAAAAAAA SRBINAAAA SRBINAAA ONTOPIC : JADNE ZIVOTINJE, NE CUDI ME NISTA OD SEBICNIH LJUDI.
A ja misliio da smo mi bosnjaci najugrozenija stvorenja s\'obzirom da je 322,734,222 bosnjaka stradalo u Srebrenici. E svasta li nece hinsan nauciti na ovom dunjaluku.
LEMURI - BOSNIANCI PAMETNOM DOSTA.................
Mali giganti :)
Oduvjek sam ja govorio da su Lemuri i smrde (tzv.srbi) najugrozenija životinjska vrsta na svijetu.Jedino sto Lemuri nemaju nikog da im pomogne dok smrde imaju vlajkija, \"heeljjjpppp vlajkiii opet nas siptari diraju hheeelljjj pppp\", ovo je spas smrdske zivotinjske vrste iz nezavisne drzave Kosovo.