Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrlo rado listam klux dok keniam. Hvala redakciji... Od milja ga zato zovem peristaltički portal
Da, BBC je poznat po razorkrivanju ISTINE, samo kako to da jedna organizacija napada zemlju koja nije na njenoj listi neprijatelja a znamo i ko je osnovao i opremio ovu organizaciju koja na svog neprijatelja broj jedan do sada nije bacila ni petaradu.
brate zna se da je isis americko cionisticki proizvod napravljen da nas muslimane prikazu u najgorem mogucem svjetlu i da USA ima izgovore da ruse rezime po muslimanskom svijetu i sam je penzionisani Americki general Wesley Clark to izjavio davno i sad su napali americkog najveceg neprijatelja Rusiju... isis= israeli secret inteligence service
Ipak Rus nije naivna budala da vjeruje stranim organizacijama koje se satraše da dokažu, opravdaju kako iza ovoga nije Ukraina i saveznici. Rus da nema svoje službe, sigurno bi uspjeli u tim spletkama, kao do sada što su radili Irak, Sirija, Libija i druge zemlje a danas bespomočna Gaza, zaista i nama smrtnicima mnoge su stvari nakon Gaze jasnije.
mnogo palamudjenja, uz jednu kljucnu cinjenicu, a to je su napadaci "ISIL-a" uhapseni na putu ka ukrajinskoj granici. nema potrebe dalje ni pricati o brojnim sumnjama u povezanost ISIL-a i americkih sluzbi
Tragedija običnog čovjeka se opet koristi u političke svrhe od neprijatelja čovječanstva.
Kakav jadan ISIL i bakrači. Sve je to Američko maslo uz pomoć EU i Ukrajine.
bbc verifikovao ahahahahhah
E sad pitanje ko placa ISIL ? I to je nista drugo nego firma koja cini teroristiscke napade za one koje placaju. Sigurno ne zive od poreza ;)
ISIL će odraditi sve za onoga ko plati. Tako da ne mora Ukrajina direktno da učestvuje u napadu, ali na osnovu čega ide zaključak da su to lažne tvrdnje? Zato jer Ukrajina nije rekla da su iza napada? Budalaština. Naravno da je Zapad iza ovoga, jer kome drugo odgovara da se poremeti odnos između pravoslavaca i muslimana u Rusiji...
MarkoBL-3, mislis da ovo nije mogao naruciti Putin?!
Ovi rudi kao srbi, za sve bi da okrive nekog drugog
BOLI ME ONA STVAR ZA UKRAJINOM
kako britanci nikako da forenzički provjere svoje tvrdnje samo lažu bagra ostrvska.
Bitno je sta Putin zna a ne sta Klix zna prenoseci neke ublehe i analize. A Putin zna i vratice pa neka se organizatori zamisle.
Svaka čast redakciji Klix-a za izvještavanje u vezi ovog slučaja. Islamska država ima svoj mediji u BiH. Novi Saff
Možete lagati kol'ko hoćete, rusi će vas raskrinkati i sve o komandnoj liniji izrael/usa administracija/isil....
jutros je iskander pogotio ukrajinski teroristički operativni centar u kijevu . Turska je dala info za tu ćeliju pod kontrolom ukrajinaca koja je bila u okolini istambula.
ISIL napadao proiransku vladu u Bagdadu, prijetio Iranu, sukobljavao se sa Hutima u Jemenu, sa Hezbollahom u Siriji, sa Sirijskom armijom, sa Rusima. Šta im je zajedničko? Neprijatelji Amerike i Izraela. Pametnom dosta. A ove budale se satraše da ubijede Ruse da je to autonomna akcija samostalnog entiteta. Galaktički primitivizam.
Toliko su uporni da se iz aviona vidi DA UPRAVO ONI, GB,USA,Izrael, stoje iza ovog napada. Neće uspjeti okrenuti Rusiju protiv muslimana, uzalud vam prljav posao, džezeri.
Drugim rijecima Isil se bori sa istim protivnicima kao Israel. Treba nekom da se upali svjetlo u glavi ;)
Ti znas jesu li lazne ili nisu. E tugo od novinara.