Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suplja prica. To se rijesi za par mjeseci precisti. Rat mora da traje da se puca i gine. Ovi maloumnici su prevareni. Jednostavan projekat. Isti sablon kao sa ovim nesretnim bosnjama
Stvaranje novog svjetskog poretka i porobljavanje muslimanskih zemalja bogatih naftom je projekat posrnulih kapitalističkih sila. Terorizam je nova ideologija stvorena radi ostvarivanja tog cilja.
13.ratnik Uz nogu sjedi!
Ne hvali se previše! dronova ima dovoljno, a mogao bi neki Arapin ili šta već da vam sleti na Crveni trg kao onaj Švaba devedesetih! Švaba je bio pacifistički raspoložen - ovi su gadni, puuuuno gadni i naoružani! Lavrov povuci malo ručnu!