Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja li je boze sledeca zemlja bogata naftom na redu da joj SAD donesu demokratiju?!
Eto neka su ovui Rusi cvjecke, pogledajte historiju koga su sve podrzavali (Srbija u slucajz Kosova, BiH itd), a i ovoga podrzavaju samo zato da budu kontra Americi, a kad je bila guzva sa S.Korejom onda moze zabrana oruzja (nuklearnog) naravno jer je blizu njih!!! Naoruzavaju rezim sa raketama da ubija narod jer su se pobunili nakon godina i godina vladavine !!!
A Sirija nije blizu Rusiji ?
A Sirija nije blizu Rusiji ?
Ameriko propast ces i ti i tvoji pljaskaski pohodi po svijetu zapamti to.
Ameri, vazda izmisljaju, tako u Iraku izmislise nuklearno naoruzanje i pored inspekcije UN. I ovo u Siriji je njihovo maslo...nazovi sirenje ,, demokratije" .
Inače, Obama je u aprilu izjavio da u Siriji nijedna strana ne smije koristiti hemijsko oružje u međusobnim sukobima, naglasivši da bi to bilo "prelazak crvene linije". Interesantno, dali to važi i za pobunjenike, ako budu koristili hemijsko oružje.
oštre racku i jedni i druga, a sve preko jadnog naroda