Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Siriju je izvtšena agresija svih onih kojima je ASAD trn u oku. Trn u oku zato što je provodio bolji sistem brige o narodu, nego i jedna država u okruženju!
IRAK - opljačkali Amerikanci samo keša u CB oko 11 milijardi USD, prikazali pet puta manje. Slično u Libiji, a sada bi i Sirijsku kešovinu. Ukupne štete se prosjenjuju kao desetogodišnji budžet SAD-a. O Ubijenim, ranjenim i raseljenima gledate " film" već dvadest pet godina. Saudi Arabija je svakako najkukavičkija i najsebičnija država u Arapskom svijetu!
Assad ce pasti jer realno nema dovoljno snage da nastavi rat za jos nekoliko godina. Svakako je halalio cijelu centralnu i Istocnu Siriju, a prosle godine izgubio veliki komad Sjeverne Sirije. Cinjenica da zove Hezbollah, Iran, i Rusiju u ovaj rat pokazuje da frajer vise nema koga poslati da pogine za njegovu dozivotnu fotelju. Njegov narod (Alaviti) su manjina u Siriji i oni nemaju dovoljno snage da izdrze protiv Sunita koji su ogromna vecina i koja ratuje protiv Assada. A jos je izgubio rat protiv Kurda pa su Kurdi oslobodili svoju teritoriju od njegove vojske. Najvise mi zao naroda jer od jedne snage im je IDIL, druge su Americki placenici FSA, a treca strana je diktator Assad i Putin.
Terorizam kao ideologiju zapada treba osuditi i uspostaviti međunarodni sud za ratne zločine i genocid nad cijelim čovječanstvom.
Nato alijansa nikada neće dozvoliti da se sudi njihovim jedinicama i pojedincima za bilo kakvu štetu učinjenu domicilnom stanovništvu. Primjer je i Bosna!
Cuj nema dogovora, pa ne mozes se ti mijesati u suverenitet neke drzave sve da je to i Tanzanija. Strasna je ta demokratija i kako je Oksidentalci tumace.
NEKA GA POVEDE U RUSIJU.-DA NEZAVRSI KAO SADAM I GADAFI.
Pusi kurrac LaVor
..ebo ti asad pleme i pokoljenja jel važnije jedno političko gowno il narod
stvarno si đikan ... jel treba da im bude ko u libiji, kad su makli gadafija
poserem ti se na Gadafija što je Miloševiću slao gorivo za tenkove
PRIKAŽI ODGOVORE (7)