Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Sinu osamdesetpetogodišnjeg vladara Kuvajta ovo će biti njegova četvrta vlada od avgusta.” Babo steli sinu 4. vladu. Samo ne kontam sto ih nogira😳
Pare vrte, đe burgija nece.
Nije demokratija za svaki mentalitet. Stonse tiče arapa, rekao bih da je za njih idealan UAE model vlasti... Podijeli resore/ministarstva među najbrojnijim porodicama/plemenima i imas mir u kući!
Pa to je sistem koji je uvela SDA, podijeli resore i ministarstva porodicama i tajkunima, drzavne firme strankama i mirni svi
UAE ima mir jer ima američke pare od nafte. Isto i za SA, isto i za Qatar i Kuvajt vrijedi. Oduzmi im taj novac, to bi se međusobno pošamaralo iste sekunde.
Ima društava gdje demokratija kako je zapad propagira ne funcionise. Tako je u bliskom istoku a i slično je kod nas. Ne može demokratija bez demokrata da fukcionise to vidimo i kod nas. Kakva demokratija je sa Dodikom moguća, nek mi to neko objasni.
A mi ni dokle
Uskrsno tucanje?