Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"U toku posljednjih godina, Turska se sve više udaljava od EU-a, ali naša politika je ostala ista. Ovo ne može funkcionirati, rekao je on na državnom radiju Oe1.Turska je treća zemlja po ekonomskoj, privrednoj i ljudskoj snazi snazi i velika je opsnost katoličkim zemljama. Foliranje traje 30 god. Turci treba da otvore granice i pošalju vam sve one koji su kolateralna šteta - baš katoličkih zemalja! Tako bi priča bila zaokružena.
Ovi iz EU nisu normalni Oni bi kao uveli sankcije i Turskoj i Rusiji i Persijancima u isto vrijeme ... Dok bi od njih i dalje kupovali Sirovine i energente
Joj ne diraj im sultana 😂😂😂
Samo him Turska treba otvoriti granicu....
Pizde austrijske sto niste izasli na bojno polje sa turcima kad je sultan okruzio Bec.Zakapijali se u tvrdjave i kmeee heljp evropa kmeeee.Uvjek ste bili pizde.
@slimanmu Jeste. Zato su Turci danas u Becu 😂
Prijatelju, mlad si ti još za ove tokove.
Hitler broj dva. Podmuklost EU to su planski uradili samo da bi na vremenu dobili da se ograde bodljikavom zicom, zatim ce obustaviti sva finansijska sredstva Ankari da bi prouzrokovali humanitarnu krizu u zemlji samim tim i destabilizaciju.
hocete ih i zajebat... samo vam puste milion izbjeglica u EU i eto belaja... e moja kur*cino
kako usnice nastima...ja konto vucic kurz...
Moj Kurzu Erdogan je gospodin za mnoge od vas iz EU.Od njega mozete samo da ucite
kurz se nadigrao...
Što se mali Kurz-chi.
puši ga.
playing to mr. kurz