Zahtijevali oslobađanje Odžalana
0
Kurdi upali u zgradu Vijeća Evrope u Strasbourgu
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pedlazem da se bojkotuje sarajev x komentarima, ostavit samo cet*nike da se izzivljavaju, u svakom slucaju , procitani su.......
Hahahahaha Pa ovi kurdi terorisu evropske institucije, pravi teroristi....hahahaha Zamislite da su ovo uradili tchecheni ....osma bi ih proglasili teroristima......!!!!!!!!!!
Dajte smirite se malo, kakve ovo ima veze sa Bosnom, Srbijom itd?? Realno, ti kurdski teroristi jesu opasnost i protiv terorizma se mora boriti ali ne moze se ignorirat fakat da su Kurdi u Turskoj decenijama diskriminirani. Turci cine istu gresku koju je i ono zlo od Milosevica cinilo Albancima na Kosovu, silom ne mozes nisto postici, a ignoriranjem problema cinim ga jos vecim. A ovdje se radi o mnogoljudnom narodu, iako u Turskoj na popisu nema etnicke pripadnosti, procjene govore da ih ima 15 miliona ( svaki peti stanovnik Turske ) dok ih ukupno u svim zemljama ima izmedju 25 i 30 miliona.
Kako je sudba cudna stvar - sto Izraelci rade Palestincima, to Turci rade Kurdima. Samo sto ni jedni ni druge ne mogu sagledati realno stvari. Sistemski z.lo.ci.ni protiv naroda - STOP!
Radnička partija Kurdistana bori se za autonomnu državu Kurda od 1984. godine, a Turska, EU, NATO, Ujedinjene nacije i SAD tu partiju proglasili su terorističkom organizacijom. Eh samo da im saveznike citaj izrael proglase teroristima, narodi svih vjera bi u Palestini zivjeli sretno!
KOCKARUUUUUU KAKO BRATE ??????????????? HANDA-ti evo ti br. i javni mi 063 15 22 96 nekad. :DDDDDD
Zakon o spojenim sudovima- Turska i njena demonokratija su na ispitu. Turska mnogo potpiruje je svuda nakolo pa je i nja dosao red.
Steta sto je turska ukinula smrtnu kaznu. Nece uci u EU pa nek vrati tu najpravedniju presudu koja moze da bude. Kako bi Hag i Sud BiH bio prazan zbog zlocinaca zna se cijih. Nasih sigurno ne :)
Terorizam Srbije i Srba je WORL WOLD...N-1 Haski Tribunal je danasnje SRCE SRBIJE.........:=)))))
Barcelona_Milan 2/2 ( 13.60 koef) SVE STO IMATE STAVITE ....
svaka cast na komentaru..........koliko ce ti staviti minusa, cet*nik koji je postavio clanak na ovom srpskom portalu..............?
srpski ce*tnik je postavio clanak........jesi li primjetio koliko si dobio minusa.....a koliko plusa dobi komentar protiv bosnjaka........definitivno cet*nicki portal sarajevo x........!
prije mjesec dana sam bio u zgradi parlamenta , nemoguce je uci pored kontrole , iako razbijes ulazna stakla ne moze se uci u unutrasnjost zgrade . Kontrola je kao na svim airport-ima , nisam vidio naoruzane osobe ali 50 ljudi koji upadaju u zgradu ..smijesno !! Evropi smeta sadasnje stanje u Turskoj , smeta im jaka Turska ..na pomolu je stvaranje nemira u Turskoj ..
Zacudo pa se pasmina srbska,srpcad,nisu jos i ovdje upisala. Hajde sada,sr.p.cadi ,pocnite da bacate svoje im.b.e.ci.s.l.ke komentare ovdje.UOSTALOM vi NE MOZETE bez roda svoga,Tu.r.ska krv koja vam tece kroz vene vas zove da budete ovdje sa nama.Posto vas niko ne primjecuje,ja.d.ne male ug.r.o.zene bo.l.e.s.nike,onda morate da se isticete po.g.a.nim komentarima.Neka neka,doci ce te vi tobbe in.s.a.l.lah;)