Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoće više nestat taj idil. Niko više nije uradio na poniženju muslimana danas u svijetu nego upravo muslimani. Treba znatinda taj idil nisu vjernici, nego se samo zovu muslimanima
Ne znam što Anti minusi, zvanična činjenica je da je SAD podržavao IDIS do prije čini mi se 2 godine, sjećate se koliko su se protivili Assadovom režimu?
Ovim Kurdima treba dati državu na svim teritorijama gdje žive, jedini su pokazali visoku svijest, ovi Iračani, Sirijci i ostali su se pokazali kao prevrtljive pitchke.
Pa šta, zaslužili su, nisu ni Turci bolji. Samo jaki na riječima, bar Erdoan & Co.
h8er_ Rekao sam ti da samo komentarises clanke o meni i SBB-u a ti ne silazis sa klixa. Dat cu ti otkaz tako mi Gusinja moga
Ovi Kurdi kojih samo u Turskoj ima 30 miliona zasluzuju drzavu mnogo vise nego Palestina.Ne znam zasto se njima ne daje tolika podrska u Bosni kao Palestincima.
CIGANI
E jest im dugo i traj'o :/
Da Bog da svima onima koji kumuju ovom neredu na Bliskom Istoku isti u njihovu kucu vratio.
Kurdi su jedina ozbiljna vojska na tom području, želim im svu sreću da ISIL-ovce pošalju djevicama na nebo, po mogućnosti ove što su iz BiH otišli.
Free Kurdistan. Turska, Sirija i Irak na aparatima.
Samo velikim budalama nije jasno da je jedini način da NATO i Izrael udju u Siriju je preko IDIL-a. Ameri su organizovali, naoružali IDIL. Pod maskom borbe protiv terorizma ulaze u Siriju. Slijedeća stanica gdje će ići za njima je Iran. Znači IDIL je dobro organizovana paravojna skupina obučavana, naoružavana i finansirana od Izarela i Amera i ostalih članica NATA
Znači ove bradonje iz BiH koji se bore na strani IDIL-a su cionističko-sotonistički agenti. Interesantno...
divna vijest. Jel ko od naših šehidio?
"Vaši" šehide na istoku Ukrajine :))))
naši nalaze vječni mir, a vaši šehide. ahihihihihih.
Vehabije na aparatima :P
A ovaj JPG već odavno na teroristickoj listi..
kasnite 2 dana
Taman toliko da sa onim što su uzeli u Iraku polako po dogovoru sa SAD-om zaokružuju buduću državu Kurdistan. Problem je još Turska i ako Ameri ne uspiju smijeniti trenutnu vlast u Turskoj, Kurdi će ostati bez dijela Turske koji smatraju svojim. Još jedna politička igra SAD-a na Bliskom Istoku.