Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi jedemo iz zlatnih kasika i super nam je.zavide nam,svecka,svica i slicne zemlhe sto su zaostale u razvoju.oni vole da ratuju a mi smo miroljubljiv narod?!pozdrav iz amerike i uzivajte dole!
ti iz amerike, svaka ti cast, nek si otisao. i ja uskoro idem i necu se nikad vratiti, a oni koji kofol vole ovu drzavu nek ostanu, i nek nastave jesti iz zlatnih kasika. Hvala aliji, karadzicu i ostalim kretenima na predivne 4 godine djetinjstva, na traume, hvala njima i ovoj drzavi. PONOSNI BOSANAC, al u qrcu.
pa ko drugi nego cigani,rumuni i bugari..
uci ces ali 2014 hidzaretske hihihihih
nije to nista sta ce bit kad mi uđemo
Nas vjerovatno niko nije ni obračunao inače bi rumuni i bigari bili zabrinuti za našu fiskalnu situaciju ;)
Ko je ocekivao da bilo kakva POST socijalisticka drzava nije ciganija? NIKO SA MOZGOM! :)
h.e.b.o- rumune-- cigojneri pa u €uropi ,srbo´c.e.t.n.i.c.i- su za sav belaj krivi zasto je ovako stanje na Balkanu...!
a kolika je nasa ? iako nismo u EU no vjerovatno zbog nase kupovne moci necemo nikad ni biti :D moRel majstore sta dzaba ? aha more more, kad ti babo bude ministar, mafijozo ili bilo koji oblik krimosa ili profitera :))) treba ubit sirotinju ha ya, pa ce nam drustvo biti na nivou pophisam se na vlast, i njihovu kupovnu moc
\"Rumuni u Bugari na dnu\" xD
Ispravite naslov, Rumuni u Bugari na dnu...