Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imati ovolikog psa u kući pored novorođenog djeteta je u najmanju ruku imbecilno. Ako ništa zbog higijene, a tek opasnosti po život.
@PretobomI sve što si rekao o sebi si rekao
@newcomer Ma nemoj? A sta si ti o sebi rekao yebo te pas
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Shvatam da vole psa,ali zivotinja je to,nikada ne bih dozvolio da pridje djetetu.
kako govore ovi papci iz dogs trastova, psi ugrizaju samo kad ih se isprovocira
vrhunac idiotizma bi bilo da uzmu kera nazad
Uzas jadna beba. Ja bih roditelje krivicno gonila i optuzila za ubistvo iz nehata, oni su krivi sto su dozvolili psu da bude pored novorodjenceta.
takvim psima nije mjesto pored bebe treba biti oprezan jer neki psi su ljubomorni na malu djecu
U nasem SA nista bolje ne funkcioniše od tih jebenih organizacija za zastitu dzukela lutalica, a kad pred Akšam udješ u neki sokak sa djecom a 20 jebenih ispaćenih lutalica te prati neeznam koji kreten iz te organizacije bi se dobro osjećao. Il bi oni poceli procjenivat koji je pas koje pasmine i koji bi mogao bit u pola agresivan. Sva dzubrad iz tih organizacija istjerat i ubacit famelijarne ljude,barem bi imali srca za obe strane i bolje rijesenje trazili. Pozz
šta je tu čudno... ko da niste vidjeli kako džukele reaguju kad gledaju utakmicu...
Znaci svima u ovoj prici je pas ubica a nikom nije cudno kako to roditelji nisu uspjeli da ga sprijece u napadu a lezali skupa u krevetu s bebom i pas pored njih? Mislim, koliko je potrebno da reagujes jbt ako ti pas napadne dijete, pogotovo koje je tik pored tebe? Licno mislim da je ovo dobro lazirana prica i da se iza svega krije nesto sasvim drugo, ali u svakom slucaju 100% ljudska krivica. Koji debil moras biti da ti u istom krevetu leze dijete staro 3 dana i zivotinja bilo koje vrste?!
Ko zna sta se desilo stvarno pa najlakse okriviti zivotinju koja ne moze da se brani svakako...ili je natjerati da izvrsi ko zna kakvu gnusnu naredbu...jednostavno moras biti totalni moron da bilo kakva zivotinja i novorodjence leze blizu jedan drugome, ne zbog agresivnosti zivotinje nego jednostavno mogucnosti zaraze svih mogucih vrsta...ipak je to beba nedovoljno razvijenog imunoloskog sistema i ko zan cime se sve moze zaraziti od zivotinje tako da nazalost i pas i dijete su jadni ovdje...
U sustini svak ko u kuci drzi te ljudskom gluposcu modifikovane rase za borbu je pizda koja se boji svoje sjene a nesvjesno hrani i djeli prostor sa krvolocnom tempiranom bombom.. Volim sve pse i svakodnevno radim sa njima ali budite realni pit bul stadford i doga imaju kratak fitilj
Te luđačke pasmine pasa su slika vlasnika.
Ja bi ovog psa isjeko na komadice lijepo skuho,pa malo ispekao cisto da zarudi,pa laganini jeo.
mogo bi i ti s njim u kafez...
@kardan ti bi ga primio nazad?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mjesanac doge !!! Davno sam cuo price da doga kad treba umrijeti ubije gazdu, ta prica nije tek tako usla u legendu. A i nebitna, sigurno da je doga pas koji jako voli gazdu i porodicu, sve ostalo vidi kao neprijatelja. U ovom slucaju dijete je bilo stranac i nije ga prihvatila kao porodicu :-(((( Ovo ne bih napisao da se radilo o drugom psu, ali za dopgu sam morao...Plus mjesana sa stafordom, to je bas previse, snaga staforda i mozak doge :-(((
+ mozak tih roditelja =...
hodam ulicom sa sincinom i zenom, ide nam jedno pasce u susret, koje bi trebalo biti na uzici i jos dva pasceta iza koji bi trebali da cuvaju tu uzicu... uzmem svog sincinu za rukicu i na suprotnu stranu od dzukela!!! dijete je to, nezna, a dzukela svaki njegov pokret moze pogresno da shvati i napadne, pomisli da se poigra ili sta vec, u svakom slucaju dijete nagrabusi.... ne razumijem kakav covjek moras biti kera stavis pored novorodzenceta!?!? ali danas svijet vise voli kerove tako da... :(
Kad vidim po "drustvenim" mrezama selfije i snimke sa velikim psima i bebama, a sve zbog nekakvog glupog lajka, muka mi. Lize pas bebu ili malo dijete po licu, pa to je za nepovjerovati jer je to leglo bakterija (psi lizu sve i svasta). Slucaj je jako tuzan i definitivno upozorenje onima koji bi nesto slicno uradili ubuduce. Psu nije mjesto pored novorodjenceta.
Ti ocigledno nista ne znas o prirodi psa. Porijeklom je vuk, znaci iz porodica zvijeri. Zar nikada nisi vidio kako cak i pudlica iskezi zube i napadne neznanca, a nekad i znanca. Masovno drzanje pasa u kucama i stanovima je rezultat prpagande svih onih koji su ukljuceni u proizvodnju hrane za pse, vetrinarskih, frizerskih i svih drugih usluga za vlasnike pasa. Dogs Trust djeluje samo u Sarajevu i te lazne psetoljupce nije briga sto u RS-u pse tamane starim metodama.
Ne mozes ti idiotu koji se bori za "prava zivotinja" objasnit da je pravo zivotinje da bude pod vedrim nebom a ne medju 4 zida... Pravi borci za prava zivotinja su oni momci i cure koji idu po Africi lovit krivolovce na nosoroge, slonove, lavove.. A ovi soroshevci koji primaju lovu da laju okolo kako cuko treba spavat u posteljini s bebom su samo obichna palamudija koja je opasnija od bilo kakvog psa-ubice.
Tako je! Potpisujem svaku tvoju rijec.
Ubiti sve lutalice i zabraniti držanje pasa u kućama.Mame vam hebem svima iz "Dog Care" organizacija i vas također treba pobiti.Gnjide besposličarske,isti ste kao LGBT samo svoje naturate ne razmišljajući o posljedicama!
@smiješno AFERIM