Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SSSS jao kako si ti smijesan/na covjek/zena. Upravo nakon Kubanske Revolucije Kuba nije vise Americki \"bordel\". Fidel Castro poslije dolaska na vlast je izvrsio agrarnu reformu, otudjio sve strane kompanije i stavio ih na uslugu drzave (pogotovo americke kao sto je United Fruit i Baccardi i ostali). Fkt gluposti pricas, samo oko jednog si u pravu a to da Fidelu nije trebalp orivatizovanje turistickog sektora. Nazalost velika greska koja je zamrljala ugled ovog velikog Revolucionara i Covjeka!
KOGA VI VISE FOLIRATE, OSIM STO FOLIRATE SVOJ VLASTITI NAROD POLA STOLJECA.. VI STE OD KUBANSKE REVOLUCIJE AMERICKA KOLONIJA, A FIDEL JE CITAVO VRIJEME RADIO ZA AMERIKU... DOBRE CIGARE, ODLICAN KOKAIN, TURISTICKA MJESTA I HOTELI SA PET ZVJEZDICA ZA BOGATE AMERIKANCE, A SVADJA SA AMERIKOM JE CISTA FARSA IZA KOJE SE KRIJE FIDELOVA DIKTATURA I ZASTRASIVANJE SIROKIH NARODNIH MASA...
sta li su SAD skuhali, a sta li ce im ovi zamotati