'Sporna' pobjeda
0
Krvavi neredi u Iranu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo napred,samo ostro,valja biti u pravu.
vidis da su ovo namjerni neredi .. sad jos samo treba da intervenira Amerika :) pogledajte na videos.google.com \"Revolution which was not televisioned\"
Iranskom narodu puno mudrosti i snage. Izasli su oni na kraj sa puno vecim problemima, tako ce biti i ovaj put.
nema tih izbora koji nisu nastimani na ovaj ili onaj nacin u svakoj zemlji svijeta. imas da biras jednog kandidata ili da biras jednog iz grupe a koji slice kao jaje jajetu i svi pusu u isto.
Pocelo rokanje bez mene? :) U Iranu neredi, zdraaaaaaaaaaaaaaaaaaavo ! Zaboli me i za Ahmeda i za Nedzada i za Musavog ! :)
a ta daljna eskalacija se moze samo na vas fasiste prenijeti,zato suti i mrs u sumsku
Jos malo pa cemo gledati isti scenario u RS haha zivi bili pa vidjeli
Svaki islamista manje je vazan!!! Samo naprijed, očekujemo daljnju eskalaciju