Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma koga vi vise zavaravate i lažete non stop...neznam ni kad ste proglasili izlazak iz krize... kriza koja je javno proglašena krajem 2008 godine...nikad nije ni prošla...ona je tu... jer nijedan problem nije riješen nego samo kratkoročno pometen pod tepih...i sad opet sve isto radite samo metete pod tepih... krize mogu proći samo ukidanjem zaduživanja od individualnog nivoa pa do javnog i na kraju drzavnog...i otklanjanje tj. smanjivanje javnih i UNUTRAŠNJIH DUGOVA a to je veoma dug proces i zahtjeva odricanje i pomirenje sa usporavanjem tj. zamrzavanjem EKONOMSKE RASTI NA MIN. JEDNU DECENIJU.
TROŠKOVI POSTOJANJA TIH \"ZAJEDNIČKIH SLUŽBI\" EU SU TOLIKI DA NEMA CIFRE KOJOM SE TO MOŽE NAPISATI. SVAKI TAJ ČLAN KOJI GU ZI POLITIKU EU KOŠTA MJESEČNO OKO 60.000 € (što plata, što mercedes, što prenoćiše i hrana, što kompjuteri, telefoni, mašine, papiri, kurci-palci, .........). TO NE MOŽE NI DEBLJA KASA PODNIJETI. PA SAD RAZMISLITE .
Svugdje kriza, haos-samo u Bosni i Hercegovini uživancija. Uživaju oni koji su na vlasti, a uživa i narod! Dok šute i ne dižu revoluciju, znači da im je dobro! Samo tako, daleko ćemo ovako dogurati!