Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neka malo da vidite i vi kako je to...mi smo u ratu 4 god tako pa nikome nista
zacepili toalet u roku od 3 dana - ti su skoro potencijal k'o i nasi politicari
želim se izviniti klixu i čitateljima ako sam ih doveo u zabludu, saznao sam da je to nova vijest. Žao mi je :)
E hajde sada da vidimo ko je gospodin kad velika nuzda natjera dame i gospodu a nema hale. Grozno ;)! ps. Oprostite na brutalnom opazanju istine ipak sam ja gospodin
ovo se desilo ima mjesec dana minimum....
Sreca nasa pa mi iz Bosne ne idemo na takva putovanja!
Pa se'rite preko palube ;D
jel nas ZLAJA socialista na kruzeru?
Ovaj portal stvarno iznenađuje, pa to već postaje smješno!
I kaj sad pa to ni tak strašne, pa to ni nić, a jezoš naj bu bile dobre kad bu vrah zel pod svoje...
I sta sad treba? Da ih zalimo? E kad mogu da daju hiljade eura za luksuzno prese.ravanj.e onda su mogli i malo da pate i osjete kako mi patimo sve ovo vrijeme pod vlascu i blokadama stranke ratnog dezertera i provincijalca Sulje Tihica, bivseg izbjeglice a danas ponosnog vlasnika, skorojevickih milionskih nekretnina u Sarajevu.
Nasikirah se :(