Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U tom vremenu se i u Afganistanu slusao rock\'n roll. (60/70-tih). A Beatles-i su svracali u Afganistan prije nego sto bi nastavili za Indiju.
Oni nisu imali dugu industrijsku tradiciju kao recimo bas Englezi ili Nijemci. Oni su od beduina postali bogati preko noci. Njihova tradicija je trgovacka. A valjda ce doci sebi jednog dana. Pogotovo da se rijese kraljevstva i zatucanosti. Jer kod njih mali broj drzi ogromno bogastvo. I najveca im je mana sto zapostavljaju skolstvo i napredak tako da drze masu zaglupljenu da bi se oni (sheici) odrzali na vlasti. Ali i to se pocinje mijenjati u zadnje vrijeme, pa mozda bude nekog napretka (za nadati se barem). Oni su bili napredniji kad je Liga Nesvrstanih postojala sa Titom na celu.
A da Arapi jesu glupi ima toga, ali ima i ucjena.
@Memo Nemoj ih strasiti s tim. To je is Hadifa a ne iz Qurana. Samo Quran je rijec od Boga a Hadif od covjeka. A iako se to bude desilo, nevjerujem da bi to bilo uskoro nego za hiljade i hiljade godina. \"U vjeru nije dozvoljeno silom nagoniti – pravi put se jasno razlikuje od zablude!\"
@ogledalo To kad bi Englezi uradili, vise niko ni sterlinga nebi ulozio u Veliku Britaniju. Oni ulazu na zapad posto kad nestane nafte hoce da zive od ulozenih investicija. @arap voli se... Cekaj ti kad kupe Serbiju. Bolje vam je uzeti bosanski Islam nego vehabijski. Tako da ste koliko toliko imuni.
hvala ti i na hurmama, previse je, nemoj se trositi, ahahahaha!!! bleeee...
Od mene više ni jedne jedine hurme nećete dobiti \"dobri\" bošnjani, vi ste najpokvareniji narod pod Allahovim svodom!
Hvala Allahu...Jednog dana ce Islam da dominira, i sve vodece u svijetu ce biti u rukama Muslimana...a nevjernici ce da umiru od gladi isto kao sto ce i ovi islamofobicari, bosanski c.e.t.n.i c i na sarajevo x com... Allah je Najveci !!!
nazalost bosancima vama ne vrijedi nista ni pomoc ni necega...volim ja srpima najbolje su oni , nazalost bosanicma vez nemaju u zivotu...pozdrv serpski narod svuda i hrvatima i slovencima...bosanci samo nazad... ja sam arap i drago mi je sto sam arapcina:))
Ovaj bi kupio Dodika kusrom iz granapa.
I jos da priupitam ove lafo pametnjakovice:Jesu li vam arapi pomagali ili odmagali kad vam je bilo najgore?A evropa i englezi?Sve jasno ko dan.Davali su oni milione i Bosni,niste se bunili a sad vam smetaju.Da donesu milijarde u tu pustahiju,ne bi vam nahranili ego i ljubomoru,al sta ces kad nema ni drzave ni kojeg k.linca pa i ne dolaze ;)
Bog me ubio ako ima ljubomornijih bica na planeti od ovih bosancerosa.Sve bijeda i jad a ono naslo nekome pridikovati sta i kako.Kad kakvog rusa promovisu,nigdje vas nema misevi jedni.Samo su vam arapi trn u oku.E pa c.rknite u tim svojim rupama.Cuj ono nekome govori da je g.ovno a nema vecih nego zna se gdje :D
Papane obrazuj se umjesto što širiš zaraze...
srecu ima 4 miliona ljuti sto zive u Bosni i Hercegovini. A ostali nemaju tu srecu, al imaju sve ostalo.
to su beduini ne znaju stvoriti sami novu vrijednost samo znaju kupit i platiti da neko napravi primitivno do daske