Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goran Kovačević, potpuno se slazem sa tvojim rijecima. Iako ni ti ne smes da kazes imena tih sluzbi za koje svi znamo da jedna stize iz izraela da druga iz amerike.
Ko ih je*e na kraju krajeva...niko mi ne moze reci da jedan NATO i SAD se ne mogu obracunati sa sakom debila iz ISILA...ako ne mogu onda se treba zapitati pa kolika su stvarno sila NATO i SAD ako ne mogu da pobijede saku debila...ali nije im u interesu zato se i ne trude..njima odgovara ovakva situacija...
Ma normalno, znamo da čifutski Mosad sve to organizira.
Kruh te j..., ko moze da bude 'profesor' u Fildzaniji. Ali, nije da nije donekle mudar ovaj Goran jer on Fildzancima plasira bas ono sto oni zele da cuju. Profesori izucavaju cinjenice i na osnovu istih donose zakljucke. Da li si ti vrac ili prorok ili 'profesor'? Na osnovu cega ti zasnivas tvoje tvrdnje? 'Profesore' da si takve tvrdnje iznosio bilo gdje u svijetu bez ikakvih dokaza ti bi bio otpusten sa te katedre.
Sve su to iluminati i monsuni, nije uopce do toga što Turska ima PKK, Kurde militante ili radikalnih sunitskih muslimana u svojoj državi koliko hoćeš. Kako bi moglo biti do toga kad monsuni i iluminati, cia, židovi, reptili
Teško je upratiti po osnovi čega je cijenjeni kolega Kovačević doveo u korelaciju Tursku i Rusiju i navodno primicanje Turske Rusiji, kad je poznato da su odnosi Ankare i Moskve na najnižoj razini posebice nakon obaranja ruskog vojnog zrakoplova i nakon gotovo izravnih sukoba u Siriji, gdje rusi podržavaju Asada a Ankara sa amerikancima traži njegovo rušenje i k tomu Ankara je daleko od komunizma.Stoji ovo za ISIL da nije sve njihovo maslo, a Americi je Turska strateška baza prema rusima.
a plan s radnim nazivom : "četvrti rajh" ...
tj europska unija ... što bi na balkanu rekli
@Kad ja kažem ja ... pa ništa... i dalje je to cilj svakog mladog čovjeka na balkanu...
Prokleti židovi. Svijet bi bio puno ljepše mjesto kada bi se židovima stalo u kraj.
@VKokielov Upravo tako. Nažalost, većina ljudi nije ni svjesna koliko su židovi opasni i kakve prljave rabote protiv nežidova rade. Svi mi koji se ne slažete, pa izvolite čitajte i istražujte i uvjerite se sami.
"Ističe da napad u Istanbulu nije ni blizu medijski popraćen kao u Briselu i Parizu" profesore ne znam kako vasi studenti ali ja imam pristup internetu i vidim svojim ocima UFO tajna armija profesore!
Erdogan je priznao krivicu za rušenje ruskog aviona, izvinuo se i platio avion ali možda ima još nešto platiti što mi neznamo.
veoma smjela izjava.................
i ovo profesor? pa ubij se budalo!
davno već objašnjenj pristup za kreiranje potražnje i novih tržišta , THE SHOCK DOCTRINE, Naomi Klein,
To je tako ocigledno
Bravo profesore! Kljucna rijec je: GLADIO https://www.youtube.com/watch?v=GGHXjO8wHsA https://www.youtube.com/watch?v=jV6ThumhLyc Nista nije crno-bijelo kako se obicno predstavlja.